04 / 05 / 2024

Nefes Aldıran Proje

Nefes Aldıran Proje

Eminevim Nefes, Sakarya-Kocaeli’de konumlandırılıyor. Eminevim Nefes projesinde toplam 86 adet daire yer alıyor. Projede yer alan daireler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Pastoral İstanbul satışta! Yeni proje! 

Sadece 3 müstakil villanın yer aldığı butik proje Pastoral İstanbul projesi satışa çıktı. Peki Pastoral İstanbul'da villa fiyatları ne kadar? Villaların büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir nefes aldı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen altın fiyatlarında ibreler nihayet yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselirken yatırımcılar derin bir nefes aldı. Çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Elinde evucunda 1 gramı bile olan çabuk baksın! 

Skoda Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam geldi! Scala’yı satın almak isteyenler rahat bir nefes aldı!

Skoda, Scala modelinin ağustos ayı fiyatını paylaştı. Scala’ya sadece 2 bin 666 TL zam yapan Skoda, bu modele sahip olmak isteyen kişilere adeta rahat bir nefes aldırdı.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Küçük ve orta işletmelere nefes aldıran destek! 20 bin TL tasarruf edeceksiniz

Türkiye'de meydana gelen ekonomik zorluklardan en çok etkilenen kesimlerden biri de şüphesiz küçük ve orta sınıf esnaf. Devlet, işletmelere türlü destek, katkı ve teşvikler sunarken, personel çalıştıran işletmelere de çalışan başına 20 bin TL ekonomi sağlama olanağı sunuluyor

Evren Devrim Zelyut'tan yatırımcılara nefes aldıracak hamle! Dolarda ve borsada yabancı planı!

Dolar kuru 19 lirayı geçtiği için uzmanlar açıklama yaptı. Açıklamada yatırımcıların dikkatini çeken önemli Borsa ve dolar yatırımları ile uğraşmak isteyen vatandaşlara tüyolar verdi. Evren Devrim Zelyut; yabancıların dolar ve borsa planlarını duyurdu. İşte tüm detaylar...detaylar yer aldı.

Vatandaşın yüzünü kamu bankaları güldürecek! İşte o kredi kampanyaları ile vatandaş rahat nefes alacak!

Kamu bankaları, vatandaşların ekonomik zorluklarla mücadele ettiği bu dönemde nefes aldıracak kredi kampanyalarını resmi sitelerinde duyurdu. 

Aile Bakanlığı'ndan rahat nefes aldıran son dakika müjdesi! T.C Kimlik kartı ile başvuran 2.392 TL parayı havada kapacak

Aile Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi verildi. Bakanlık bazı şartları karşılayan kişilere 2 bin 392 TL para ödemesi yapacak. Üstelik sadece kimliğiniz yeterli! İşte ayrıntılar...

Yapı Kredi’den emeklilere müjde! Emekli promosyonu güncellendi! Hemen bakın!

Yapı Kredi'den nefes aldıran promosyon haberi geldi. Emeklilere müjdeli haberi duyunca sevinçten havaya uçtu. Şubat ayı emekli promosyonu güncellendi. İşte detaylar…

Emekliye rahat nefes aldıran müjde! Bankalar el ele verdi! 11 bin TL promosyon verecek!

Emeklilerin yüzünü güldürecek haber BDDK'dan geldi. Emeklilerin cüzdanı para ile dolup taşacak. Bankalar aralarında anlaştı en düşük 11 bin TL promosyon ödemesi sağlanacak.

Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi! bin, 2 bin, 3 bin, 4 bin TL para dağıtıyor!

Aile Bakanlığı'ndan vatandaşların içini rahatlatacak bir adım geldi. Bakanlık tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi geldi! Bakanlık tarafından başvurana ve şartları karşılayanlara anında; bin, 2 bin, 3 bin, 4 bin lira ödeme yapılıyor.

Aile Bakanlığı`ndan rahat nefes aldıracak son dakika müjdesi! Şimdi TC Kimlik Kartı ile başvuran hemen 1.200 TL alacak!

Aile Bakanlığı`ndan müjdeli haber! Bakanlık ihtiyaç sahiplerine rahat bir nefes aldıracak! Başvuru yapan ve şartları sağlayanlara 1.200 TL karşılıksız ve geri ödemesiz bir şekilde verilecek! İşte konu ile ilgili bütün detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan nefes aldıran son dakika müjdesi! Onaylanan hesaplara resmen 1250 TL her ay hemen peş peşe yatıyor! 

Aile Bakanlığı'ndan nefes aldıran son dakika müjdesi! Onaylanan hesaplara resmen 1250 TL her ay hemen peş peşe yatıyor! 

Nefes Aldıran Proje Haberi

Nefes Aldıran Proje

Eminevim Nefes, Sakarya-Kocaeli’de denizin kenarında ve doğal bir ortamda yer aldığı gibi, yaz-kış kullanılabilen özel dairelerden oluşuyor. 


Eminevim Nefes projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin büyüklükleri 55 metrekarden başlayıp 85 metrekareye kadar yükseliyor. 15 km kum sahiline sahip Eminevim Nefes özel olarak tasarlanmış 86 daireden oluşuyor.


Proje Sakarya’ya 70 kilometre, İstanbul’a ise 178 kilometre, mesafede bulunan Eminevim Nefes, çevre ilçelerden Akçakoca’ya 25 kilometre, Hendek’e 35 kilometre, Karasu’ya 15 kilometre uzaklıkta, ayrıca Ankara’ya olan uzaklığı ise 300 kilometre’ dir. 


Eminevim Nefes projesinin oturum alanı 2 bin metrekare olarak belirlendi. Proje 7 bloktan meydana geliyor. Eminevim Nefes’in sosyal tesisleri; açık, kapalı ve çocuk havuzları, fitness salonları, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Eminevim Nefes iletişim;

Tel: 0262 321 53...