15 / 05 / 2024

Nemrut Dağı oyunları

Nemrut Dağı oyunları

Nemrut Dağı interaktif simülasyonu, Kral 1. Antiochos'un konuşan oyunu ve Kommagene Krallığı'nın kayıp hazine uygulamaları internet ortamında izlenmeye başlandı.Nemrut Dağı, interaktif simülasyon ve oyunlarla tanıtılacak.

İşte Steam'da en çok satan 10 oyun!

Steam, en çok satan oyunlar listesini güncelledi. İşte Steam'da en çok satan oyunlar...

450 TL değerindeki oyunlar ücretsiz! kampanya dolmadan hemen yetişin !

Amazon Prime Gaming, Prime abonelerine sürekli olarak ücretsiz oyunlar sunarak oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Prime Day özelinde dağıtılacak ücretsiz oyunlar belli oldu.

PlayStation Plus'tan Mayıs 2023 müjdesi! Önümüzdeki ay 1258 TL’lik oyunları tamamen ücretsiz veriyor!

PlayStation Plus, Sony'nin abonelik bazlı oyun sistemi, mayıs ayında da yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. İşte bu ayın oyunları...

Oyun canavarlarına PS Plus'tan müjde! 880 TL’lik oyunlar ücretsiz

PlayStation Plus, PlayStation kullanıcılarına daha kapsamlı bir oyun deneyimi sunmak amacıyla kurulmuştur. PlayStation Plus kataloğuna Nisan 2023'te ilave edilecek oyunlar neler? 3 popüler yapım, Nisan'da PS Plus'a eklenecek.

Steam açıkladı! İşte 2022'nin en çok satan oyunları

Yılbaşına bir gün kala, her yıl olduğu gibi bu yıl da Steam 2022'nin en çok satan younlarını açıkladı. peki 2022'nin en çok satan oyunları hangileri?

PlayStation Store’da Black Friday çılgınlığı başladı! İşte indirime giren oyunların 19 Kasım 2022 fiyat listesi

PlayStation kullanıcılarının oyun marketi PlayStation Store’da Black Friday indirimleri yapıldı. Bazı oyunlardaki indirim tutarı yüzde 70’lere ulaştı. İşte indirime giren bazı oyunların 19 Kasım 2022 fiyat listesi...

Amazon Prime Gaming’de Ekim 2022 oyunları açıklandı! 7 oyun hediye edilecek!

Amazon'un Prime üyelerine ücretsiz oyun dağıttığı Prime Gaming platformunda 2022 yılının Ekim ayında ücretsiz olarak dağıtacağı oyunların listesi belli oldu. Ve bir müjde daha: Ekim ayında 850 Türk Lirası tutarındaki 7 oyunun da ücretsiz olacağı açıklandı.

Konut sektöründe kira oyunları bitmiyor!

Başta İstanbul olmak üzere birçok ilde kiralık ev fiyatları fahiş oranlarda zamlandı. Bu süreçte konut arayanlar da karamsarlığa düştü. Ancak yalnızca konut arayan değil, hali hazırda kiracı olanların da başı ev sahipleri ile derde girmiş durumda. İşte mülk sahiplerinin kira oyunları...

Nemrut Dağı kraterindeki yapılaşmaya ilişkin suç duyurusu!

Bitlis sınırlarındaki Nemrut Dağı Krater Gölü ve Kalderası’na ‘tuvalet’ ve ‘sosyal tesis’ adı altında yapılan betonarme inşaat çalışmalarına ilişkin DEVA Partisi Bitlis İl Başkanlığı suç duyurusu yaptı. 

Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi!

Nemrut Dağı tur güzergahında bulunan Kahta Kalesi'ndeki restorasyon çalışmalarında sona gelindi...

Nemrut raylı sistem projesi bu yıl hızlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, "Nemrut'ta uzun zamandır gündemde olan ve çok sorulan raylı sistem projesi var. Projeyi bu yıl hızlandıracağız. UNESCO da projeyi onaylarsa hızlı bir şekilde yatırıma başlayacağız, hayata geçireceğiz" dedi...

Samsun'da 400 milyon liralık 42 yeni spor tesisi inşa edildi!

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'na ev sahipliği yapan Samsun'da son 7 yılda toplam 400 milyon liralık yatırımla 42 yeni spor tesisi inşa edildi.

Nemrut Dağı'na teleferik yapımı önerisi mecliste!

Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak üzere teleferik yapımı önerisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Nemrut Dağı oyunları Haberi

Nemrut Dağı oyunları

UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan Nemrut Dağı, android işletim sistemlerine uyumlu uygulamalarla sanal alemde tanıtılacak.


Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Nemrut Dağı'nın sanal ortamda tanıtılması amacıyla hazırlanan Nemrut Dağı interaktif simülasyonu, Kral 1. Antiochos'un konuşan oyunu ve Kommagene Krallığı'nın kayıp hazine uygulamaları internet ortamında izlenmeye başlandı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Vali Mahmut Demirtaş, kentin kültür ve turizm alanında cazibe merkezi haline dönüştürülmesi için sahip olduğu değerlerin ulusal ve uluslararası alanda tanıtılmasını önemsediklerini belirtti.


Kentin Nemrut Dağı'na ev sahipliği yaptığını hatırlatan Demirtaş, şöyle devam etti:


"Bu noktadan hareketle tarihi süreç içerisinde bugüne kadar birçok uygarlığın büyüleyici kalıntılarına ev sahipliği yapan Adıyaman'ın sahip olduğu doğal, kültürel ve tarihi değerlerini ortaya çıkarmak amacıyla profesyonel anlamda tanıtım portalı oluşturduk."


Demirtaş, portalın hazırlanması kapsamında çeşitli görüntü çekim teknikleriyle...