29 / 04 / 2024

neşet ertaş hatıra ormanı nerede

neşet ertaş hatıra ormanı nerede

25 Eylül 2012 tarihinde hayata gözlerini yuman merhum halk ozanı Neşet Ertaş, adına hatıra ormanı oluşturulacak. Kırşehir’in İnanç köyü kırsalında bulunan hatıra ormanı oluşumu için yarın tören düzenlenecek...

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Maji Atelier'den Sevgililer Günü sofraları için özel ürünler! İşte 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Maji Atelier, Sevgililer Günü’nde ev ve yaşam alanlarında kalıcı bir hatıra bırakarak sevgilisini ve tüm sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden zarif seçenekler sunuyor. Peki Maji Atelier ürünlerinin fiyatları ne kadar? İşte Maji Atelier 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kırmızı et fiyatları son 1 ayda yüzde 30 arttı! İşte BİM, MİGROS, carrefourSA 17 Mart 2022 fiyat listesi!

Kırmızı et, KDV indirimine rağmen son 1 ayda yüzde 30’u aşan oranda zamlandı. Peki kırmızı et fiyatları düşecek mi? Kırmızı et fiyatları zincir marketlerde kaç TL? İşte BİM, MİGROS, carrefourSA 17 Mart 2022 güncel fiyat listesi!

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi kuruldu!

Babil Girişim İnşaat  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  60 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ekinci Cafer Tezcan, Durmuş Urkaç, Neşet Karahan tarafından kuruldu.

Alshekh Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alshekh Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile Neşet Şeh Yasin tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışında rekor beklentisi!

Yabancıların Türkiye'de konut sahibi olmasına imkan sunan ve 2012'nin ortalarında yürürlüğe alınan Mütekabiliyet Yasası, Türk gayrimenkul sektörüne yurt dışından rağbetin artmasına neden oldu.

Kanal İstanbul projesi için hatıra para basıldı!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinde ilk temelin atılması nedeniyle basılmış olacak 925 ayar gümüş hatıra paralar online şekilde satışa çıkarıldı.

Neşet Ertaş konakladığı Rençber Han yıkılma tehlikesi altında!

Ankara Altındağ'da bulunan ve halk sanatçısı Neşet Ertaş'ın konakladığı Rençber Han, görenlerin yüreğini burkuyor. Mahalle sakinleri konağın virane haline geldiğini dile getiriyor.

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Pasifik İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pasifik İzolasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Duran ve Neşet Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sage Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Ulu, Ebubekir Üçeş, Halil İbrahim Yılmaz, Neşet Karahan ve Ünsal Koçak tarafından kuruldu.

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

İzmir’den ev almak avantajlı mı?

Keller Williams’in İzmir ofisini kuran Neşet Birlik, Müge Ertuna ve Emine Er, gayrimenkul piyasasını masaya yatırdı. 500’ün üzerinde de kiralama yaptılar

neşet ertaş hatıra ormanı nerede Haberi

neşet ertaş hatıra ormanı nerede


25 Eylül 2012 tarihinde hayata gözlerini yuman merhum halk ozanı Neşet Ertaş, adına hatıra ormanı oluşturulacak.


Kırşehir’in İnanç köyü kırsalında bulunan hatıra ormanı oluşumu için yarın tören düzenlenecek.


Türküleri ile Kırşehirlinin olduğu kadar Türkiye, insanının da sempatisini kazanan Neşet Ertaş, için hatıra ormanı oluşturulacağını söyleyen Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, “Orman İşletme Müdürlüğü personeli tarafından hazırlanan alanda fidanların dikileceği çukurlar kazıldı. Hazırlanan alana 2 bin 800 Karaçam ve sedir fidanı dikeceğiz” dedi.


Kırşehir-Kayseri karayolunda bulunan ve Şeyh Edebali'nin de doğduğu yer olan İnanç köyü yakınlarında bir hatıra ormanı oluşturulması için çalışma başlatıldı.




Doğu...