23 / 07 / 2024

neşet ertaşın birinci ölüm yıldönümü

neşet ertaşın birinci ölüm yıldönümü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de faaliyete geçen Makissos Termal&Spa Hotel’in açılışını gerçekleştirdi. Başbakan, açılışın ardından beraberindeki usta sanatçılarla Neşet Ertaş'ın anısına “Gönül Dağı” türküsünü seslendirdi...

İslam Memiş gram altının 1 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı!

Yaptığı her açıklama yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altının önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı. Peki gram altın Ağustos ayında ne kadar olacak? 

Bugün çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın fiyatları düştü! 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları!

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Ons altın bugün 2310 dolar oldu. Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat. 26 Haziran 2024 canlı altın fiyatları.

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken yeni güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki  yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları.

Dr. Mahfi Eğilmez dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı!

Dr. Mahfi Eğilmez yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yıl sonunda ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar kuru yıl sonunda ne kadar olacak? 

En büyük banknot 200 TL ile artık ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınamıyor!

Yüksek enflasyon ortamında fiyatlar sürekli artarken en büyük banknot olan 200 TL değerini kaybetti. Artık 200 lira ile markete gidildiğinde ne et, ne peynir, ne de zeytinyağı alınamıyor. 

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Altın  fiyatları tırmanışa geçti! Yükseliyor! Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? Harem altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde yükselişe geçti. Merkez Bankası faiz kararı sonrası altı gram fiyatında yükseliş görüldü. Peki Çeyrek altın ne kadar? Altının gramı kaç lira? 26 Nisan 2024 harem altın fiyatları!

Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları altın alıp satmak isteyenler tarafından  merakla takip ediliyor.  Ons altın bugün 2344 dolardan işlem görüyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar?  Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 13 Nisan 2024 altın fiyatları.

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 2 Nisan 2024 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Seçim sonrası dolar değer kaybederken yatırımcılar güncel döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. 2 Nisan Dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira?

Ramazan ayına 6 gün kala müjdeli haber geldi! Marketler et fiyatlarını sabitledi! İşte o marketler...

İstanbul'da bazı marketler, Ramazan ayı boyunca kırmızı et fiyatlarını sabitledi. İşte et fiyatlarının sabitlendiği o marketler...

Türkiye’de ev ne zaman alınır?

Türkiye’de konut sorunu toplumsal bir krize dönüşmüş durumda. Kiracı ve ev sahipleri arasındaki anlaşmazlık artarken, konuta erişim de zorlaşıyor. Peki konut almak, yatırım yapmak için uygun zaman mı? Türkiye’de ev ne zaman alınır? İşte cevapları…

'Uyanın ve işinize bakın' diyen İslam Memiş doların önümüzdeki ay ne kadar olacağını açıkladı! Hemen bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların gözdesi dolar kurunun Mart ayında ne kadar olacağını açıkladı. Peki dolar önümüzdeki ay ne kadar olacak? İşte İslam Memiş'in o açıklaması...

neşet ertaşın birinci ölüm yıldönümü Haberi

neşet ertaşın birinci ölüm yıldönümü


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kırşehir'de faaliyete geçen Makissos Termal&Spa Hotel’in açılışının ardından beraberindeki usta sanatçılarla “Gönül Dağı” şarkısını seslendirdi.


Neşet Ertaş’ın birinci ölüm yıldönümünde ustalar Makissos Termal&Spa Hotel'de buluştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Bedia Akartürk, Ahmet Özhan gibi ünlü isimlerle Neşet Ertaş’ın ölümsüz eseri “Gönül Dağı”nı birlikte söyledi.


Makissos Termal&Spa Hotel açılışını yapan Başbakan Tayyip Erdoğan, geçen yıl 25 Eylül’de vefat eden Neşet Ertaş'ın anılacağı Altın Bağlama Ödül Töreni'ne katıldı.


Kırşehir Belediyesi'nin düzenlediği törende konuşan Erdoğan, Neşet Ertaş'ın sadece aşık olmadığını söyleyerek büyük ustayla ilgili bir anısını şöyle anlattı:


"Bir Dolmabahçe sohbetinde söylemişti. İnsanda aşk yoksa sazı eline almasın. Söze ve saza aşkla can veren biriydi Neşet Ertaş. Gönül mimarıydı, muhattabı insandı. Gönül diliyle sesleniyordu. Gurbetin ne anlama geldiğini,...