03 / 05 / 2024

Net Garanti Gayrimenkul nerede

Net Garanti Gayrimenkul nerede

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları 10 senenin dibini gördü: Türk zenginler de yurt dışına yöneldi!

Gayrimenkul kaleminde net yabancı girişi 2022 yılında 6 milyar 273 milyon dolarla rekor kırarken, 2023'te yüzde 43,3'lük düşüşle 3 milyar 560 milyon dolar oldu. Ancak Türklerin yurt dışı gayrimenkul yatırımında yüzde 163,7 oranında artış oldu. 

Türkiye, gayrimenkul sektörü hariç ‘net yatırımcı’ oldu

Türkiye senenin 10 aylık döneminde gayrimenkul sektörü hariç net dış yatırımcı haline geldiği açıklandı. Buna göre, tekstil, konaklama, tarım ve madencilik gibi Türkiye’nin öne çıkan sektörlerinde yurtdışına giden doğrudan yatırım tutarının gelenden fazla olduğu görüldü. 

Yabancıya arsa, arazi ve konut satılır mı? sorusuna net cevap!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, yabancıya gayrimenkul satışlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda ''Yabancıya gayrimenkul satılır mı? sorusuna net yanıtı verdi. İşte o paylaşım...

Gayrimenkul sektöründe 2022'de dev zarar! Tam 20 milyar 908 milyon TL!

Türkiye'deki firmaların bilançolarına göre toplam aktif büyüklükleri geçen sene 26 trilyon 351 milyar 610 milyon Türk Lirası şeklinde hesaplandı. Aktarılan detaylara göre, en yüksek net kar imalat, en yüksek net zarar ise gayrimenkul sektöründe...

ATA GYO'dan yılın ilk yarısında 53.4 milyon TL'lik net kar!

ATA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2023 yılının ilk yarısında başarılı performansını sürdürerek 53.4 milyonluk net kar elde etti.

Net Invesment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net Invesment Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Soltanızadeh Fard tarafından kuruldu.

Akbank ve Yapı Kredi derken Garanti de topa girdi. Emekliler bu haber sizin için. Bu kadar ödeme var

Akbank ve Yapı Kredi'nin emekli promosyonunda net adımlar atmasının ardından Garanti Bankası da emekli promosyonu konusunda dikkat çeken bir adımda bulundu. İşte Garanti Bankası tarafından emekli promosyonu hakkında atılan adımlarla ilgili gelişmeler...

Bankalar kar rekoru kırmaya devam ediyor. Garanti Bankası'nın karı yüzde 300'ün üzerinde arttı

Garanti Bankası'nın yılın ilk 9 ayında karı yüzde 307 artışla 38.6 milyar TL'ye yükseldi. Banka yılın üçüncü çeyreğinde ise piyasa beklentilerini aşarak 17,5 milyar TL net dönem karı elde etti.

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

Mm Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Global Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Mınet Musıc ve Murat Soyaltay ortaklığında kuruldu.

Kurumsal gayrimenkulün gündeminde dijitalleşme, net sıfır yarışı ve geleceğin çalışma düzeni bulunuyor!

KPMG'nin gayrimenkul sektöründe değişimi tetikleyen başlıca faktörlerin neler olduğunu derinlemesine incelediği rapor belli oldu.

Akiş GYO 2021'de 237.9 milyon TL net kar elde etti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy net karları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Özellikle dördüncü çeyrekte salt kira gelirlerimiz 2020 yılının aynı dönemine göre yüzde 82.8 artış gösterdi" şeklinde konuştu. 

Net Garanti Gayrimenkul nerede Haberi

Net Garanti Gayrimenkul nerede

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Nuri Karahasanoğlu ve Zeyfi Yalçıntepe ortaklığında kuruldu. 


Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Net Garanti Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi adres: Halkalı Merkez...