03 / 05 / 2024

nevşehir valiliği yeni yatırımlar

nevşehir valiliği yeni yatırımlar

Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ ın başkanlığında toplanan İl Koordinasyon Kurulu' na İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Yatırımcı Kurum ve Kuruluşlar' ın Bölge Müdürleri ile İl Müdürleri katıldı...

TOKİ'den Nevşehir'e 130 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 130 konut yer alacak.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İhalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Nevşehir TOKİ projesinde 470 konut yer alacak.

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ'den Nevşehir'e 168 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 168 konutluk yeni proje inşa edecek. Paylaşılan detaylara göre, projede ayrıca konutların dışında 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu proje yarın 15:30'da ihaleye çıkacak.

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Yeni konutlar için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Nevşehir projesiyle tam 206 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesinin ihalesi yarın saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi! Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Eskişehir projesi için beklenen tarih geldi... Tam 142 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Eskişehir 2023 projesi detayları...

nevşehir valiliği yeni yatırımlar Haberi

nevşehir valiliği yeni yatırımlar


Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın başkanlığında toplanan İl Koordinasyon Kuruluna İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, Yatırımcı Kurum ve Kuruluşların Bölge Müdürleri ile İl Müdürleri katıldı.


Toplantının açılışında Nevşehir ili genelindeki yatırımların son durumları hakkında bilgiler veren Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, İl genelinde takibi yapılan yatırımlardan 5’inin tamamlandığını, 88 Projenin devam ettiğini, 54 Projenin ihale aşamasında bulunduğunu, 23 Projeye ise henüz başlanamadığını söyledi.

Vali Ceylan, söz konusu yatırımların toplam bütçesinin 766 Milyon TL olduğunu ve önceki yıllar harcaması olarak 238 Milyon TL’nin harcandığını kaydederken, bu yıl yatırımlara 133 Milyon 289 Bin 559 TL harcama yapılmasının öngörüldüğünü dile getirdi.



Lale...