27 / 04 / 2024

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat nerede

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat nerede

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Alı A Alsharıf ve Khalıd Saud F Alshareef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışı KKTC Meclisi’nin ana gündem maddesi!

Kıbrıs’ın kuzeyinde yabancılara mülk satışlarının, MİT tarafından takibe alındığına ilişkin açıklamaların ardından bu konu KKTC Meclisi’nin de ana gündem maddesi oldu.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

Devre mülk sözleşmesinin feshi nasıl yapılır?

Devre mülk sözleşmesinin feshi, günümüzde dolandırıcılığa bağlı sorunların ortaya çıkmasını engellemek için mümkündür. Devre mülk satışları gereğinden fazla abartılarak tüketicilere sunulsa da sonrasında sözleşmenin feshi hakkı vardır. Peki devre mülk sözleşmesi feshi nedir?

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge kaç TL, özellikleri neler? İşte Karaca 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve evini yenileyecekler sizin için Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge'yi özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve ürünün fiyatı. 

New Holland T3B serisi bahçe tarımının vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor. İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

New Holland T3B serisi, bahçe tarımı ile uğraşan çiftçiler için ideal ölçüler, yüksek güç, maksimum tork, özellikli vites ve kuyruk mili gibi özellikleriyle cezbediyor. Fiyat performans açısından çiftçilerin vazgeçilmezi olmaya aday T3B’nin Eylül ayı fiyatı ise şu şekilde.

New Holland Traktör fiyatları açıklandı! T480 S/B TMR model traktör ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

New Holland Traktör Mayıs 2022 fiyat listesini inceledik. Peki New Holland Traktör T480 S/B TMR model traktör özelikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

11 maddede devre mülk müesseselerinde sıkça yapılan hatalar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede devre mülk müesselerinde sıkça yapılan hatalar" yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

Milyarder sayısında Pekin, New York'u solladı!

Çin ile ABD arasındaki ekonomik yarış milyarder sayılarında da kendini gösteriyor. 21 milyon nüfuslu Pekin'de ikamet eden dolar milyarderi sayısı son bir yılda 33 kişi yükselirken, 8,4 milyon nüfuslu New York'taki artış 7 kişiyle sınırlı oldu.

New York'taki Trump Tower yönetiminden, kirasını ödemeyen ayakkabı imalatçısına dava!

ABD eski Başkanı Donald Trump'a ait olan ve New York'un en işlek caddesinde bulunan Trump Tower yönetiminin, binada bulunan ayakkabı imalatçısı kiracısını kirayı ödemediği için mahkemeye verdiği bildirildi.

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat nerede Haberi

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat nerede

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Alı A Alsharıf ve Khalıd Saud F Alshareef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt, Koza Mahallesi'nde kuruldu.


New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 2. Her türlü arazi, arsa, daire,ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  3. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 4. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 5. Komisyon mukabilinde yurt içinde...