10 / 05 / 2024

new yorkun emlak değeri

new yorkun emlak değeri

ABD'NİN New York kentinin emlak değeri tarihinde ilk kez 1 trilyon doları aştı. Meksika'nın 2014'teki gayri safi yurt içi hasılası 1 trilyon dolardı. New York'un emlak değeri bu rakamı geçti.

Trump'a emlak dolandırıcılığı davasında 354,9 milyon dolar ceza! 

Emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı suçlamasıyla ilgili New York'taki davada eski ABD Başkanı Donald Trump'a 354,9 milyon dolar ceza kesildi. 

Donald Trump hakkında emlak dolandırıcılığı davası: Kapanış konuşmaları yapıldı!

New York'ta ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki emlak dolandırıcılığı davasında kapanış konuşmaları yapıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

New Generation Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Lafcı tarafından kuruldu.

Donald Trump hakkında süren emlak dolandırıcılığı davasındaki konuşma yasağı askıya alındı!

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta süren davada yargıç tarafından verilmiş olan "konuşma yasağı" askıya alındı.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

New Elite Emlak Limited Şirketi kuruldu!

New Elite Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Younus Hotak tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

New Veision Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

New Veision Emlak Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser M.H Allahham tarafından kuruldu.

New York'ta emlak sektörü yeniden faaliyete geçiyor!

New York'ta restoranlar açık havada hizmet verebilecek, mağazalar, kuaförler, emlak sektörü ve ibadet yerleri de açılacak.

New York'ta emlak komisyoncuları ne zaman çalışmaya başlayacak?

New York'ta valiliğin ne zaman başlayacağını belirleyeceği ikinci fazda, banka, sigorta ve emlak komisyoncuları ve idari servisler çalışmaya başlayacak. 

new yorkun emlak değeri Haberi

new yorkun emlak değeri

ABD'NİN New York kentinin emlak değeri tarihinde ilk kez 1 trilyon doları aştı. 


New York belediyesi, gelecek yıl için belirlenen emlak vergisi oranlarını açıkladı. Buna göre 5 ilçeden oluşan New York'taki tüm emlakların değeri 1 trilyon doları geçti. 


YÜZDE 10 ARTTI

Şehirdeki emlağın değeri geçen yıl yüzde 9 artarken bu yıl artış yüzde 10'u buldu. 


MEKSİKA'YI GEÇTİ

Meksika'nın 2014'teki gayri safi yurt içi hasılası 1 trilyon dolardı. New York'un emlak değeri bu rakamı geçti.



Özgür...