08 / 05 / 2024

Nezih Barut berrak barut yedi sekiz hasan paşa yalısı

Nezih Barut berrak barut yedi sekiz hasan paşa yalısı

Nezih Barut ve eşi Berrak Barut, bir yandan da taşınma heyecanı yaşıyor. Çift, yaklaşık 4.5 yıl önce işadamı Haluk Erben’den satın aldıkları Kanlıca’daki ‘Yedi Sekiz Hasan Paşa’ yalısına geçecek..

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Turizmde 150 Milyon Euro'yu aşan dev yatırım için düğmeye basıldı! Anda Barut Collection geliyor!

Akdeniz Bölgesi’nin en köklü ve öncü turizm markalarından biri olan  Barut Hotels, lüksün yeni adresi olarak tanımladığı Anda Barut Collection’ı 2024 Mayıs ayında Didim Delice Yarımadası’nda hizmete açıyor. 

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Berrak Sitesi ne zaman teslim edilecek?

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları devam ediyor. Peki Berrak Sitesi konutları ne zaman teslim edilecek?

Berrak Sitesi satışta! Tuzla'ya 183 yeni konut geliyor! 

Çavuşoğlu Yemenler Yapı imzasıyla İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları başladı. Peki Berrak Sitesi'nde konut fiyatları ne kadar? Peşin ödemede indirim var mı? İşte Berrak Sitesi ile ilgili detaylar... 

Barut Hotels, 140 milyon euroluk yatırımla Didim’e otel kuruyor

Akdeniz’in turizm markalarından biri olan Barut Hotels, deneyimini Ege bölgesine taşıyor. Şirket, Didim’de 547 ve 14 villalık Anda Barut Collection & BAYOU Villas adlı tesisleri kuracak.

Canlı Berrak Tanem Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canlı Berrak Tanem Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Yerli tarafından kuruldu.

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barutçu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oya Barutçu tarafından kuruldu.

Barut Collection Didim'de yükselecek!

Akdeniz Bölgesi'nde başarılı yatırımlara imza atan Barut Hotel rotasını Didim'e çevirdi. Lüks konsept ile hayata geçirilecek projedeki otel Barut Collection ismiyle hizmete sunulacak. 

Ayhan Barut'tan öğrencilere kira desteği çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Ayhan Barut, milyonlarca üniversite öğrencisinin yeterli sayıda öğrenci yurdu olmaması sebebiyle barınma problemiyle karşılaştığını, özel yurtlar ve konut kiralarına yapılan fahiş zamların da öğrencileri mağdur ettiğini söyledi.

Nezih Eldem Mimarlığına Bir Bakış söyleşisi 23 Mart'ta!

Mimarlığın Uç Beyi Nezih Eldem program dizisi, Eldem’in (1921-2005) mimar, eğitimci ve ressam olarak üretimlerine odaklanan sunum ve söyleşilerle sürüyor.

Berrak Tüzünataç Ali Yörenç'in evine mi taşınıyor?

Berrak Tüzünataç'ın, yaz başından beri birlikte olduğu sevgilisi Ali Yörenç'in evine taşınacağı gündeme geldi. Alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu “Yeni evim için alışveriş yapmaya geldim" dedi.

Ayhan Barut'tan Yürüyen Köşk'ün millet bahçesi yapılacak olmasına tepki!

CHP Adana Milletvekili Barut, Atatürk’ün Türk Milleti’ne bağışladığı arazilerin Millet Bahçesi yapılacak olmasına tepki gösterdi. Barut konuyu 3 önergeyle Meclis’e götürdü.

Nezih Barut berrak barut yedi sekiz hasan paşa yalısı Haberi

Nezih Barut berrak barut yedi sekiz hasan paşa yalısı

Nezih Barut ve eşi Berrak Barut, bir yandan da taşınma heyecanı yaşıyor. Çift, yaklaşık 4.5 yıl önce işadamı Haluk Erben’den satın aldıkları Kanlıca’daki ‘Yedi Sekiz Hasan Paşa’ yalısına geçecek. Barut şu an yaşadıkları Göktürk’ün şehir merkezine biraz uzak olmasından yakınıyor.


1870 yıllarında Asaf Paşa tarafından yapılan 3 katlı yalı, aşı boyası renginde. Yalının ismi, erlikten mareşalliğe kadar yükselen Hasan Paşa’dan (1831 - 1905) geliyor. Sultan Abdülaziz döneminde Beşiktaş Muhafızı, yani Beşiktaş Emniyet Amiri olan Hasan Ağa, Sultan 2. Abdülhamit döneminde bir darbe girişimini önleyince ‘paşa’ oldu.

Galatasaray Lisesi eski müdürü Ali Suavi ve arkadaşları, 1878’de Çırağan Sarayı’ndaki devrik sultan V. Murad’ı tekrar tahta çıkarmaya çalışınca Hasan Ağa elindeki sopayla müdahale eder. Ali Suavi’yi öldürüp ihtilali önleyince Sultan II. Abdülhamit kendisini paşa...