24 / 07 / 2024

Niğde bağlantılı yollar

Niğde bağlantılı yollar

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bakan Arslan'a Niğde bağlantılı bazı yolların duble yol olarak yapılıp yapılmayacağını sordu..

İmar barışları durmazsa kentsel dönüşüm de başarılı olmaz! 

Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen, ülke genelindeki kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili konuştu ve "İmar barışları durmazsa kentsel dönüşüm de başarılı olmaz" dedi. İşte Köymen'in o açıklaması...

Warren Buffet tarzı Türkiye'de niçin başarılı olmaz?

Amerikalı iş insanı Warren Edward Buffett, Berkshire Hathaway yatırım şirketinin CEO'su ve en büyük hissedarıdır. Küçük yaşta yatırım yapmaya başlayan Buffett'in tarzı Türkiye'de başarılı olur mu? İşte detaylar...

Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Kurutma Makinesi 10 kg yıkama kapasitesiyle tek seferde bir çok çamaşırı yıkar. Cihaz çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutur. Peki indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Hoover 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı en ucuza nerede satılıyor? İşte Hoover 19 Mart 2023 fiyat listesi

Buzdolabı almak isteyipte bütçesi yeterli olmayanlar, Hoover Hoce 4T618EX 341 Lt Wi-Fi Bağlantılı No Frost Buzdolabı hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor?  Peki Hoover buzdolabı bu sitede ne kadara satılıyor?

Hoover 10 kg Wi-Fi bağlantılı kurutma makinesinde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! Hoover 9 Mart 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi arayışı içinde olanlar, peşin fiyatına 9 taksit imkanını kaçırmayın. Hoover Ndp C10TCBERX-S 10 kg Wi-Fi + Bluetooth  Bağlantılı Kurutma Makinesi Hepsi burada sitesinde 9 taksit imkanıyla satışta.

Hoover NFC bağlantılı kurutma makinelerinde indirim! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Hoover’ın NFC bağlantılı kurutma makineleri şimdi indirimli fiyatıyla satışta. Peki, Hoover kurutma makinesi fiyatları ne kadar? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hoover bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde indirim! İşte Hoover 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen beyaz eşya markası Hoover’ın bluetooth bağlantılı kurutma makinesinde indirim fırsatı başladı. Peki, Hoover bluetooth bağlantılı kurutma makineleri ne kadar? İşte Hoover 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Niğde Emlak Konutları'ndaki 1 bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Niğde ili Merkez ilçesi 337 ada 2 parselde yer alan Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 1 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

İstanbul tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo’nun seçim kampanyasının temel yaklaşımı olarak gündeme gelen 15 dakikalık şehir kavramı İstanbul'da da hayata geçirilebilir mi? İstanbul, yaşayan, insan dostu, tam ve bağlantılı mahallelerden oluşan bir şehir olabilir mi?

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Niğde Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kayardı Mevkii Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Niğde bağlantılı yollar Haberi

Niğde bağlantılı yollar


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde bağlantılı bazı yolların duble yol olarak yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.


CHP'li Gürer'in soruları

1- Niğde-Çamardı-Adana yolunun duble yol olarak yapılması düşünülmekte midir?

2- Altunhisar-Ankara-Adana yol bağlantısı arasının duble yol olarak yapılması düşünülmekte midir?

3- Niğde Yeşilgölcük-Çiftlik-Kitreli-Aksaray yolunun duble yol olarak yapılması düşünülmekte midir?

4- Niğde Yeşilburç-Yaylayolu-Hasaköy-Tırhan yolunun duble yol olarak yapılması düşünülmekte...