08 / 07 / 2024

niğde ekim ayı konut satışları

niğde ekim ayı konut satışları

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde’de Ekim ayı itibariyle 486 konut satılmış olup, bunların 162’sinin ipotekli satıldığını belirtti.

Amerika'da inşaat harcamaları ekim ayında artış gösterdi

ABD'de gerçekleşen inşaat harcamaları, ekim ayında, yüzde 0,6 ile piyasa beklentilerinin üzerinde yükseldiği kaydedildi. ABD Ticaret Bakanlığı, ekim ayına ilişkin inşaat harcama verilerini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Küresel ham çelik üretimi ekim ayında yıllık yüzde 0,6 oranında yükseldi

Küresel ham çelik üretimi, ekim ayında geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 0,6 yükselerek 150 milyon tona kadar çıktı. Merkezi Brüksel'de bulunan Dünya Çelik Birliği (Worldsteel), ekim ayı ham çelik üretim verilerini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları..

Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artarken bitirilen konut sayısı düştü!

ABD İstatistik Bürosu ile İskân ve Kentsel Kalkınma Bakanlığı, Ekim 2023’e yönelik konut inşaat istatistiklerini kamuoyuyla paylaştı. Söz konusu verilere göre Ekim ayında ABD’de inşası başlayan konut sayısı artış gösterirken, bitirilen konut sayısı ise düşüş gösterdi.

Ekim ayında en çok konut satılan iller peş peşe sıralandı! İstanbul yine zirvede...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ekim ayı konut satış verilerini açıkladı. Bu kapsamda ülke genelinde en çok konut satılan iller merak konusu oldu. Peki, Türkiye'de Ekim ayında en çok konut hangi illerde satıldı?

İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında keskin düşüş gösterdi!

S-P Global/CIPS tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de inşaat sektörü aktivitesi Ekim ayında yüksek borçlanma maliyetleri ve yeni projelere yönelik "bekle-gör" yaklaşımına bağlı şekilde keskin düşüş gösterdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Merkez Bankası, ekim ayı enflasyon rakamının nedenlerini açıkladı!

TCMB ekim ayına ilişkin fiyat gelişmeleri değerlendirmesini yayımladı. Banka, ekim ayında doğal gaz bedelsiz kullanım sınırının üzerine çıkılmasıyla 0,22 puanlık etki görüldüğünü, gıda fiyatlarındaki artışın da güçlü olduğunu belirtti.

Türkiye'de ekim ayında 43 Maserati satışı gerçekleşti

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında ekim ayında en çok satılan ilk 3 marka belli oldu. Buna göre sıra ile Fiat, Renault ve Toyota yer aldı. İşte ekim ayında en çok satılan otomobiller...

Togg T10X V2 ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil oldu! Togg T10X V2 zirvede...

Türkiye’de ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil Togg T10X olarak gerçekleşti. Yapılan açıklamada, Togg’un SUV modeli T10X V2'de zirvedeki yerini aldı. İşte haberin detayları...

2023 model Subaru Solterra fiyatları çıldırmış durumda: Ekim ayı listesinde şoke eden detay

Sıfır km otomobil fiyatları konuşulmaya devam ediyor. Ekim ayıyla birlikte sular biraz durulsa da yine de yüksek fiyatlar dikkat çekiyor.  Peki Subaru Solterra ne kadar, kaç TL oldu? İşte 2023 model Subaru Solterra güncel fiyat listesi...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Rio’ya ekim ayında zam gelmeyeceği açıklandı. Kia, eylül ayı kapsamında da Rio modeline zam yapmamıştı. Böylece, Rio’da ağustos ayı fiyat listesiyle satışlara devam etme kararı alındı.

Nissan X-Trail’de 125 bin TL takas destek indirimi! İşte X-Trail’in ekim ayı fiyat listesi...

Nissan ekim ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini revize etmeye başladı. Güncellenen fiyatlara bakıldığında X-Trail modeline 125 bin TL takas desteği geldiği görüldü.

Seat İbiza’nın ekim ayı fiyatı belli oldu! İbiza’ya eylülün ardından bu ay da zam gelmedi!

Seat, ekim ayına girer girmez tüm modellerinin yeni fiyat listesini yayımlamaya başladı. İbiza modelinin de yeni fiyat listesini paylaşan Seat, bu modele ekim ayında zam yapmadığını duyurdu.

niğde ekim ayı konut satışları Haberi

niğde ekim ayı konut satışları


TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde’de Ekim ayı itibariyle 486 konut satılmış olup, bunların 162’sinin ipotekli satıldığını belirtti.


Türkiye’de 2016 Ekim ayında 130 bin 274 konut satıldığını ifade eden Öz; “ Türkiye genelinde konut satışları 2016 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %25,1 oranında  artarak 130 bin 274 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 21 bin 094 konut satışı ve %16,2 ile en yüksek paya sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul’u, 14 bin 449 konut satışı ve %11,1 pay ile Ankara, 7 bin 889 konut satışı ve %6,1 pay ile İzmir izledi. 



Bor'un...