18 / 05 / 2024

Niğde Kız Kampüsünün kapasite kaç kişilik

Niğde Kız Kampüsünün kapasite kaç kişilik

Niğde Merkez Kırbağları mevkinde yapımı tamamlanan Niğde Kız Kampüsü 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci döneminde hizmete açılıyor.2300 kız öğrenciye hizmet verecek kampüs Türkiye’nin örnek projesi olma özelliği taşıyor.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Türk-İş resmen açıkladı: Açlık ve yoksulluk sınırında korkutan tablo ortaya çıktı!

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) tarafından ekim ayı açlık ve yoksulluk sınırı rakamları açıklandı. Açlık ve yoksulluk sınırında korkutan tablo ortaya çıktı. İşte 2023 Ekim ayı açlık ve yoksulluk sınırı...

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

Türk-İş Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı! Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) tarafından Temmuz 2023 açlık ve yoksulluk sınırı verileri açıklandı. Yoksulluk sınırı 38 bin TL’ye dayandı.

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Bakanlığın bu desteğine hemen göz atmalısınız! 

0 TL doğalgaz faturası çoktan geçti ama bir de bu var! Hemen göz atmalısınız!  0 TL doğalgaz faturası geçti ama Aile Bakanlığı yardım ödemesi yapıyor. İşte ayrıntılar...

Nisan'da açlık sınırı 9 bin 814 TL, yoksulluk sınırı 33 bin 948 TL oldu! 

BİSAM Nisan 2023 dönemi için açlık ve yoksulluk sınırı rakamlarına göre, Türkiye'de sağlıklı ve dengeli beslenmenin maliyeti günlük 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL olarak belirlendi. Yoksulluk sınırı da 33 bin 948 TL şeklinde açıklandı. 

BİSAM yeni verileri açıkladı! İşte yeni açlık sınırı

BİSAM'ın açıklamasını yaptığı Nisan ayı için açlık ve yoksulluk sınırı bilgilerine göre; Türkiye’de sağlıklı ve dengeli beslenmenin bedeli günlük olarak 327 TL, açlık sınırı ise 9 bin 814 TL'ye erişti. Yoksulluk sınırı ise 33 bin 948 TL olarak kayıtlara geçti.

Asgari ücretli bu hesabın içinden çıkamıyor! İşte açlık ve yoksulluk sınırı

Asgari ücretlinin aldığı 8500 TL'lik maaş açlık ve yoksulluk sınırının altında kaldı. Birleşik Kamu-İş aracılığı ile yapılan açıklamada açlık ve yoksulluk sınırı açıklandı

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değeri ne kadar? 

Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 değerinin ne kadar olduğu belli oldu. Peki Halk GYO Ankara Kızılay binasının 2022 kaç lira oldu? İşte Halk GYO Ankara Kızılay binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

Niğde Kız Kampüsünün kapasite kaç kişilik Haberi

Niğde Kız Kampüsünün kapasite kaç kişilik

Niğde Kırbağları mevkinde tamamlanan Niğde Kız kampüsünü ziyarette bulunan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Akaycan ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit’ten oluşan ekip, çalışmaları yerinde inceledi.

Yerinde incelemelerde bulunan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “32 derslikli Kız Meslek Lisesi, 24 derslikli Kız İmam Hatip Lisesi ve 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu ile toplamda yaklaşık 2300 kız öğrenciye hizmet verecek kampüs Türkiye’nin örnek projesi olma özelliği taşıyan bu tesisi ilimize kazandırmanın memnuniyetini yaşıyoruz’’ dedi.

300 Öğrenci kapasiteli pansiyon binası kampüste eğitim görecek öğrencilerin çok ferah ve modern bir ortamda barınma ihtiyaçlarını karşılayacak.75 adet 4 kişilik odanın bulunduğu öğrenci yurdu içerisinde engelli öğrenciler de unutulmadıklarını...