02 / 05 / 2024

Niğde Ulukışla Gümüş Köyü

Niğde Ulukışla Gümüş Köyü

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! O iki il için tarih verildi!

Niğde Ulukışla ve Kütahya Emet'te 34 adet arsa 9 bin 812 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte ayrıntılar...

Düşüşler kalıcı değil diyen İslam Memiş gümüşü işaret ederek tarih ve rakam verdi! Ciddi alımlar yapardım...

Son günlerde düşüşe geçen gümüşle ilgili altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, düşüşler kalıcı değil diyerek gümüşün geleceği rekor seviyeyi açıklayarak ''ciddi alımlar yapardım'' dedi.

Gümüş ''bedava' diyen uzman isim yatırımcıları uyardı! Gümüş yatırımcıları herkes bunu yapsın!

Altın ve dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist İslam Memiş, son günlerde hareketlilik içinde olan altın, dolar, gümüş fiyatlarına değindi. Özellikle gümüş yatırımcılarına seslene Memiş ''bedava'' diyerek uyardı.

Bank of America yeni gümüş tahminini açıkladı! Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...

Gümüş fiyatları ile ilgili değerlendirmeler yapan Bank of America gümüş tahmini değiştirdi. Beklentiler tamamen değişti! Gümüş tam bu kadar olacak...

Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! 

Gümüş fiyatları 2023 yılına hızlı başlarken son günlerde değer kaybetti. Gümüş fiyatları yükselecek mi? sorusuna yanıtı İslam Memiş peş peşe açıkladı. Gümüş rekora doymayacak! Taş üstünde taş kalmayacak!

Gümüşün parlayacağı net tarih açıklandı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Analistler, volatil yapısından dolayı son iki yılda yeterince değer görmeyen gümüşün altından daha iyi performans göstereceğini belirtti. Analistler gümüşün parlayacağı net tarihi açıkladı! Bu rakam yeni yıla damga vuracak! Gümüş yatırımcıları yerinde duramayacak!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altın kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi!

Fed faiz kararından sonra yüzde 3,5 değer kaybeden gümüş fiyatları için  Altın Kahini İslam Memiş açık açık gümüş fiyatlarının geleceği en yüksek rakam açıkladı. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın!

Gümüş yatırımcıları bayram edecek! Rekor rakam şimdi geldi! Altın Kahini İslam Memiş müjdeyi açıkladı!

Fed faiz kararı sonrası yüzde 3,5 değer kaybeden gümüş fiyatları için yatırımcılar endişelenmeye başlarken Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıların bayram edeceği müjdeli haberi açıkladı. Gümüş fiyatları için rekor rakam şimdi geldi. İşte gümüş fiyatları tam tamına bu kadar olacak...

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Güne rekor yükselişe başlayan gümüş fiyatları gün içinde değer kaybetti. Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine dönerken gümüş yatırımcıları tir titremeye başladı. Yatırımcılar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları.

Gümüş fiyatları tekrar atağa geçti! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü

Son günlerde değer kaybeden gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. 13 TL seviyesinin altına gerileyen gümnüş fiyatları yükseliyor. Gümüş yatıırmcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü...

Gümüş yatırımcıları hemen bakın bu seviye geliyor! İslam Memiş açıkladı! Bu rakamı görenler resmen çıldıracak

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş haftanın ikinci işlem gününde de devam ediyor. Gümüş fiyatlarının  ne kadar olacağını merak edenler için  Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yeni seviyeyi açıkladı. Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Bu rakamları görenler resmen çıldıracak...

Elimizdeki gümüşleri bozduralım mı? İslam Memiş açıkladı! Önce hüplet sonra gümlet

Gümüş fiyatları, 2022 yılında büyük değer kaybetti. Değer kaybeden gümüş fiyatları karşısında yatırımcılar ''elimizdeki gümüşleri  bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken İslam Memiş'ten açıklama geldi.

Niğde Ulukışla Gümüş Köyü Haberi

Niğde Ulukışla Gümüş Köyü



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesine bağlı Gümüş Köyü'nün okul tamiratı talebine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Gürer, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti. Gürer, önergesinde "Niğde ili Ulukışla ilçesi Gümüş Köyü kullanım dışı kalan okulun tamiri ve değerlendirmesine yönelik bir çalışma düşünülmekte midir?" diye...