05 / 05 / 2024

Nihal Salkım kim

Nihal Salkım kim

Kahramanmaraş'ta 20 yıllık emlakçilik yapan Nihal Salkım: "Tayini Kahramanmaraş'a çıkmış memurların Eylül ayında gelmesiyle hazır bulunan konut sıkıntısı daha da artacak.Kahramanmaraş'a gelenler şehir dışından ev istiyorlar" dedi.

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Yeşim Salkım isyan etti! Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor...

Ünlü sanatçı Yeşil Salkım, enflasyonun düşmemesi durumunda zamların bir işe yaramayacağından bahsederek, isyan etti. Salkım '' Maaşa zam yapılıyor ertesi gün aidat 2 katına çıkarılıyor'' dedi.

Şahinbey Belediyesi tam 29 arsa satacak! İmarlı arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Şahinbey'de yer alan 29 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar Abdulhamidhan, Bağlarbaşı, Bülbülzade, Cebeler, Gerciğin, Güneykent, K.Kızılhisar, Karataş, Mavikent, Sarısalkım ve Savcılı mahallelerinde yer alıyor.

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Migros'ta taze kaşar 69 TL'ye, salkım domates 19 TL'ye, beyaz peynir 64 TL'ye düştü!

Migros Market "Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında 18 adet ürün indirime girdi. İşte Migros kampanya detayları...

Sosyal desteklerde son dakika! 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenen sosyal desteklere zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

Ankara Hal fiyatları açıklandı! Karnabahar ve mandalina 5 lira, salkım domates 12 lira! 16 Kasım 2022 fiyat listesi 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 16 Kasım 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Ankara Hali'nde pancar, karpuz, soğan, patlıcan, kavun, muz, salatalık, ayva, patates ve diğer meyve sebze çeşitleri ne kadar? İşte 16 Kasım 2022 Ankara Hal fiyat listesi...

Kombi bozuldu kim öder? Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder?

Kiracıların ve ev sahiplerinin bazı hakları bulunmaktadır. Evde meydana gelen hangi hasarları ev sahibi öder, Kombi bozuldu kim öder, Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder? İşte detaylar!

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alınlar İnşaat Metal Hırdavat Kimya Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Metin Salkımçiçek tarafından kuruldu!

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Nihal Salkım kim Haberi

Nihal Salkım kim

Kahramanmaraş'ta 20 yıllık emlakçılık yapan Nihal Salkım, Kahramanmaraş'ta yaşanan konut sıkıntısını Manşet Gazetesi'ne değerlendirdi. Eylül ayıyla atanan ve tayini Kahramanmaraş'a çıkan memurların da gelmesiyle konut sıkıntısının daha da artacağını ifade eden Salkım, gelen memurların şehir merkezinden ev istemesinin de kira fiyatlarının artmasında etkili olduğuna dikkat çekti. 

Suriyeli Mültecilerin kira ve satılık ev fiyatlarını artırdığı söylentilerinin gerçekle bağdaşmadığını belirten {- Salkım, Müteahhitlerin yeni konut yerlerini değerlendirmesi gerektiğini . VH^uladı. Salkım şunları kaydetti: "Tâyini Kahramanmaraş'a çıkmış memurların Eylül ayında gelmesiyle hazır bulunan konut sıkıntısı daha da artacak.Kiraİık sorunu boyumuzu aştı. İl dışından gelenler, atanarak ve ya tayin ile Kahramanmaraş'a gelenler şehir dışından ev istiyorlar. 


Çarşı bölgesinde ise bakımsız evler bulunuyor. Bunların tek avantajı kombisinin bulunmasıdır. Bu yerler ise 600-700 TL'den kiraya gidiyor. 20'ye...