13 / 05 / 2024

Nıkan Group adres

Nıkan Group adres

Nıkan Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadsalar Taheri, Nadia Taheri ve Soheila Hooman ortaklığında kuruldu.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın tekrar aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Aralık 2023 altın fiyatları.

Four Seasons İstanbul’daki ilk rezidansını Tay Group ile hayata geçiriyor! Yaşam 2024'te başlayacak!

Turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen lüks markaları arasında yer alan Four Seasons, Boğaziçi ve Sultanahmet'teki Four Seasons otellerinin sahibi Tay Group ile ortaklaşa olarak yürüttüğü İstanbul’daki ilk rezidans projesi Four Seasons Private Residences İstanbul’da yaşam 2024'te başlayacak.

Bayraktar: Konut her zaman faiz ve dövizi yener

Bayraktar İnşaat Yönetin Kurulu Başkanı Erdoğan Bayraktar, gayrimenkul ve konutun kriz dönemleri dahil her zaman faiz ve dövizi bastırdığını kaydetti. Bayraktar, Adres Ankara Projesi’nin de faiz ve dövizi yeneceğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Eylül Çarşamba altın fiyatları.

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads, kullanıcı kaybetmeye devam ediyor!

Meta'nın eski adı Twitter olan X sosyal medya platformuna rakip olarak kullanıma sunduğu Threads’ın kan kaybını önlemek için masa üstü kullanım özelliği eklenecek.

Altın kan kaybediyor! Yatırımcılar endişeli! Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Altın kan kaybederken, yatırımcılar endişelenmeye başladı. Bugün çeyrek altın ne kadar oldu? 3 Ağustos Perşembe altın fiyatları kaç lira? 3 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Samsung hayranlarına müjde! Döndürülebilir Flex Ekran Tanıtıldı

Samsung'un Sensör OLED ekran teknolojisi, ekranın herhangi bir yerindeki parmak izlerini tanıyabilir ve kalp atış hızını, kan basıncını ve stres seviyelerini ölçebilir.

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları görenler gözlerine inanamıyor! Hemen bakın! 2 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününde kan kaybediyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken yatırımcılar gördükleri rakamlara inanamıyor. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Hemen bakın!  2 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Kızılay'dan açıklama geldi! "İşlem parası alıyoruz, kan satmıyoruz"

Türkiye'nin en büyük yardım kuruluşlarından Kızılay, geçtiğimiz günlerde kan satışı bedelinde yapılan zam nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Bazı haber kaynaklarında Kızılay'ın kan satış bedeli olarak 980 TL aldığı iddiaları yer almıştı. Ancak Kızılay, yaptığı açıklamada, kanın kendileri için değil

Kira fiyatlarına dur diyecek yöntem! Vatandaşın kan ağladığı sorun çözüme kavuşuyor

Kira fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. 8 milyon kiracıyı nasıl bir sistem beklediği merak ediliyor. Kira artışında TÜFE’nin 12 aylık ortalaması yerine üst sınır getirilmesi hedefleniyor. İşte tüm detaylar...

Yetim aylığında son dakika! Bunu ispatlayan yetim aylığı alabilecek! Hemen bakın! 

Boşandığı eşiyle yaşamadığını kanıtlayan kadın yetim aylığı almaya devam edebilecek. İşte konu ile ilgili o son dakika gelişmeleri...

Nıkan Group adres Haberi

Nıkan Group adres

Nıkan Group Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadsalar Taheri, Nadia Taheri ve Soheila Hooman ortaklığında kuruldu.

Nıkan Group Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; GAYRİMENKUL -Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulün ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. TURİZM DANIŞMANLIK -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj,...