28 / 04 / 2024

Nilgün Erman edip gayrimenkul

Nilgün Erman edip gayrimenkul

Nilgün Erman, Edip Gayrimenkul Yatırım San ve Tic. A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Nilgün Erman kimdir? Nilgün Erman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nilgün Erman...

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Ayda 120 bin TL kira verilir mi? Veren ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni Nilgün Tap, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile aylık 120 bin TL kira ödeyenlerin kim olduğunu sordu.  İşte Nilgün Tap'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Kira zammında yüzde 25 zam sınırı devam edecek mi? Son dakika açıklaması geldi: Gerek kalmayacak!

Ev sahipleri ve kiracılar tarafından, kira zamlarına yüzde 25 sınırı getiren uygulamanın devam edip etmeyeceği sık sık araştırılıyor. Konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Mersin İKK'dan TOKİ’ye ‘kaçak inşaat’ iddiası!

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu, TOKİ’nin Mezitli Bozön’deki toplu konut projesinin imar planları bulunmayan bir alanda, mimari ve temel mühendislik projelerinin onayı olmadan kaçak olarak sürdüğünü iddia edip, bunun kabul edilemeyeceğini duyurdu.

2024’te konut fiyatları artacak mı? Uzmanlar açıkladı!

Artan enflasyon oranları ve döviz kurlarındaki ve inşaat maliyetlerindeki artışlar ve talep ile arz arasındaki dengesizlik, konut sektöründeki ciddi fiyat artışlarına neden oldu. Bu nedenle, 2024 yılında konut fiyatlarındaki artışın devam edip etmeyeceği merak ediliyor. İşte detaylar...

Edip GYO 2023'ün ilk 9 ayında 217 milyon 184 bin 469 TL hasılat elde etti!

Edip Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin söz konusu dönemde toplam hasılatı 217 milyon 184 bin 469 TL oldu.

Analistlerden flaş altın açıklaması. Altının zirveye vuracağı tarih verildi

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşün ardından ihtiyacı olan vatandaşlar altın almaya başladı. Altın fiyatlarındaki düşüşün devam edip etmeyeceği merak ediliyordu ki analistlerden flaş bir değerlendirme geldi. Altında zirve için tarih verildi.

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bunu yapan ev sahibine 24 yıl hapis talebi! Kiracılar ve ev sahipleri hemen bakın!

Bakırköy'de kiracısını tehdit edip darbeden ev sahibine 24 sene hapis talebiyle dava açıldı. Kiracılar ve ev sahipleri hemen bakın!

Borsada umutlu bekleyiş! Borsa her deprem sonrası bir ay içerisinde kayıplarını telafi edip artıya geçiyor

Kahramanmaraş depreminin ardından borsada dalgalı seyir devam ediyor. Endeks düzenleyici otoritelerin aldığı önlemlerle toparlanmaya çalışırken, geçmişte yaşanan depremlere bakıldığı zaman borsanın bir ay içerisinde kayıplarını telafi ettiği gözleniyor.

Her dediği tutan İslam Memiş'ten yeni gram altın tahmini! Bakmayan pişman olur

İslam Memiş'ten ABD'den gelen bazı verilerin ardından düşüşe geçen gram altın için dikkat çeken yeni tahminler geldi. Memiş, düşüşlerin kalıcı olup olmayacağını, devam edip etmeyeceğini değerlendirirken, zirve için 5 kademeli bir tahmin yaptı.

Akıll saatte 2023 kampanyası! CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 12 indirim... 5 Ocak fiyat listesi

Bir amacı da çocuklarını takip edip kontrol etmek amacıyla da kullanılan akıllı saatlerin fiyatları araştırılıyor. Haberimizin konuğu 'Alcatel Mt40X Movetime Family çocuk saati' Peki Alcatel Mt40X Movetime Family ne kadar? İşte detaylar...

Nilgün Erman edip gayrimenkul Haberi

Nilgün Erman edip gayrimenkul

Nilgün Erman kimdir?

20 yılı aşkın perakende ve alışveriş merkezi tecrübesini 2014 yılı başında Mergen Consulting Group’a taşıyarak, şirketin perakende ve kiralama alanlarında büyümesini sağlamıştır. Nilgün Erman, MCG’da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak, tüm perakende ve AVM hizmetlerinden sorumludur.


Nilgün Erman’ın konsept geliştirme ve kiralama aşamasında servis verdiği projeler arasında İstinyePark, Zorlu Center, ViaPort, Rönesans Optimum & Piazza konseptleri, Emaar Square, Forum Marmara, KentPark, Armada ve Panora alışveriş merkezleri sayılabilir. 


Türkiye dışında özellikle Kuzey Irak’ta Erbil, Süleymaniye ve Dohuk’ta bulunan 3 projenin ve Emaar Square Suriye’de konsept geliştirme ve kiralama hizmetlerine liderlik etmiştir. Perakende kuruluşları ile olan tecrübesi sayesinde JLL içerisinde Cadde Mağazacılığı ekibini kurup, perakendeciler için farklı çözümler üretilmesini sağladı.


Nilgün Erman’ın, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) ve KAGİDER üyelikleri bulunmakta olup,...