02 / 05 / 2024

Nilüfer Altın Yaşam Evleri

Nilüfer Altın Yaşam Evleri

"Temelinde Güven Var" mortosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın Inşaat'ın konut alanındaki ikinci projesi olan 'Altın Yaşam Evleri'nin 3. Blok temeli törenle atıldı.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Altını ve doları olanlar dikkat! Türkiye için flaş tarih verildi

Elinde altını ya da doları olan vatandaşlar ne yapacaklarını düşünüyor. Türkiye ekonomisi için flaş bir tarih verildi.

İslam Memiş'ten gram altın hakkında flaş açıklama

Yaklaşan seçimler öncesinde çok sayıda vatandaş bankalardaki parasını çekerek ya altın ya da dolar aldı. Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın hakkında önemli açıklamalar geldi.

Altına sert düşüş neden yaşandığı ortaya çıktı, önümüzdeki günler için çok önemli uyarı geldi!

Dün müthiş bir sıçrama yaparak 1.185 lira seviyelerini gören gram altın, akşam saatlerinde gelen haberlerle adeta çakıldı. Peki bu düşüş neden yaşandı, uzmanlar önümüzdeki günler için bu değerli madende nasıl bir seyir bekliyor? İşte yanıtlar…

Altını ya da TL'yi bir kenara bırakın! O para biriminde 1 TL'nin bile varsa hemen çekin, herkesi batırdı

Altın ve dolar fiyatlarının gidişatı vatandaşlar tarafından sıklıkla takip ediliyor. Vatandaşları fazla takip etmediği bir para birimi var. Fakat o para birimine karşı çok dikkatli olmak gerekiyor çünkü son günlerde tarihi bir değer kaybı yaşıyor.

Altının kokusunu alan adam İslam Memiş iktidarın altın planını deşifre etti ! Hangi ülkeden Türkiye’ye altın yağacak

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş’ten altın piyasasıyla ilgili gündeme bomba gibi düşen bir iddia geldi.

Altın fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıları korkutuyor: Altın ya bir anda düşerse! Son dakika canlı altın fiyatları...

Altın fiyatları bugün beş ayın üstüne rekor seviyelere yükseldi.  Gram altın 2022 senesinin rekorunu kırarak 982 lira seviyelerine ulaştı. Peki altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Altın düşer mi? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları... 

Ne altın ne de dolar! Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı. İlk bahsettiğimde 545 liraydı yıl sonunda 1650 lira olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Memiş bu kez altın ya da dolardan bahsetmedi. Tarımda yatırım yapanlar ne yapmalı? İşte detaylar…

Gram altını şaha kaldıracak flaş gelişme! Altının kaderi bu akşam yazılıyor...

Gram altın fiyatları doların yükselmesi ile arttı. Yatırımcıları yakından ilgilendirecek gram altında flaş gelişmeler yaşanıyor. Altının kaderi bu akşam yapılacak olan açıklamalara bağlı...

Elon Musk'tan yatırım tavsiyesi: Altın ya da dolar almayın, ev alın

Tesla ve SpaceX’in kurucusu Elon Musk, dolar ve altın alımını desteklemediğini vurgulayarak, ev gibi fiziksel yatırımlar ile şirketlerin hisse senetlerine yatırım yapılması gerektiğini söyledi.

Ankara'da inşaat iskelesi çöktü: 2 işçi yaşamını yitirdi!

Başkent Ankara Altındağ'da inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda 2 işçi yaşamını yitirdi.

Gaziantep'te duvarın altında kalan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep'te Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesi Bademli Sokak'ta bir evde tadilat yaparken yıkılan duvarın altında kalan işçi, yaşamını yitirdi.

Türkiye'nin ilk Kadın Yaşam Evi Kadıköy'de açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kadın Yaşam Evi"nde, şiddete maruz bırakılan kadınlar, 12 yaşından büyük oğlu veya özel gereksinime ihtiyacı olan çocuğuyla kalabilecek.

Nilüfer Altın Yaşam Evleri Haberi

Nilüfer Altın Yaşam Evleri


"Temelinde Güven Var" mortosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın Inşaat'ın konut alanındaki ikinci projesi olan 'Altın Yaşam Evleri'nin 3. Blok temeli törenle atıldı. 


Bursa inşaat sektörüne hızlı bir giriş yapan Mustafa Altın, Kayapa bölgesinde yapımına başladığı Altın Yaşam Evleri'nin üçüncü etap projesinin temelini attı. Törende bir konuşma yapan Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Mustafa Altın, "6 buçuk milyon Türk Lirası yatırım değeri olan projemiz; 3 blok, 36 daire, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, fitness, sosyal tesis ve diğer müştemilatı ile bölgeye ve Bursa'mıza değer katacaktır. AltmYaşam Evleri" projesini en geç 2017 sonunda teslim edeceğiz. Kayapa bölgesi de hızla değişen ve gelişen bir bölge. Bölgeye gelen ilk firmalar arasında yer alıyoruz ve projemizin bölgenin hızla gelişmesine önayak...