19 / 05 / 2024

nişamettin aşa kimdir

nişamettin aşa kimdir

İstanbul Umum Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Aşa, ev alacak yurttaşlara kritik uyarılar yaptı...

KİPTAŞ Kaper Sitesi satışa çıktı! Yüzde 15 peşinat ve 36 vade farksız taksit fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Kartal'daki Kaper Sitesi'ni satışa çıkardı. KİPTAŞ Kaper Sitesi projesinden yüzde 15 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Ahmet Akça hangi üniversitenin kuruluşunda yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Akça kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Akça ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO, Saraçoğlu Mahallesi'ni satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye'nin ilk toplu konut projesi olan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki konutların Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından e-ihale usulü ile çok yakında satışa sunulacağını söyledi.

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

N11, kahve tiryakilerine özel Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni satışa çıkardı. Pek çok kredi kartına taksit imkânı da sunan N11, espresso makinesine ilişkin her şeyi resmi internet sitesinden paylaştı.

Grundig kurutma makinesi MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, son dönemlerde evlerin olmazsa olmaz beyaz eşyası haline gelen kurutma makinesi konusunda büyük bir adım attı. GRUNDIG GPDH 9644 A++ Enerji Sınıfı 9kg Kurutma Makinesi’ni satışa çıkaran MediaMarkt, 9 taksit imkânı da sundu.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Çamaşır Makinesi almak isteyenlere müjde! LG F4J3VYP3WE Çamaşır Makinesi MediaMarkt’ta satışa çıktı!

Çamaşır Makinesi almak isteyenlere güzel haber MediaMarkt’tan geldi. MediaMarkt, LG F4J3VYP3WE Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardığını duyurdu. Hal böyle olunca, çamaşır makinesi almak isteyenler bu çamaşır makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Rafael Salinas Martinez de Lecéa kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Rafael Salinas Martinez de Lecéa, kaç yaşında? Rafael Salinas Martinez de Lecéa kimdir?

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi A101'de satışta! İşte fiyat listesi 31 Ağustos 2022!

En büyük perakende devleri arasında yer alan A101, Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi'ni satışa çıkardı. İşte Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi fiyat listesi 31 Ağustos 2022...

Securitas Kayseri ofisi açıldı!

Güvenlik sektörünün bilgi liderleri arasında yer alan Securitas Türkiye, İç Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Kayseri Şube Müdürlüğü Ofisi’ni hizmete açtı.

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Ahmet Buğa kimdir? 

GABORAS İcra Kurulu Başkanı Ahmet Buğa kimdir? Ahmet Buğa hangi görevlerde bulundu?

nişamettin aşa kimdir Haberi

nişamettin aşa kimdir


İstanbul Umum Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Nizameddin Aşa,  eskiden emlak ofislerini kapıdan içeri almayan bazı markalı inşaat firmalarının şimdi satış yapmak için emlakçıların kapısını çaldığını belirterek yurttaşı da ev alırken uyardı. 

Cumhuriyet gazetesinden Şehriban Kıraç'ın haberine göre, özellikle fiyatı çok düşen konutlara rağbet edilmemesini isteyen Aşa’nın uyarıları şu şekilde;

-Özellikle fiyatı son dönemlerde çok düşen konuta yönelmeyin. Tapusunu almadığınız evi asla almayın. Maketten, yarım kalmış inşaatlardan konut almayın. İnşaat firmalarından ek teminat isteyin.

-Bize gelen birçok firmayı araştırıyoruz. Batık mı, evi teslim ediyor mu, tapuda sorun var mı diye bakıyoruz. Ama son yıllarda binlerce firma kuruldu. Çoğu firma satış ekiplerini de kendileri kuruyorlar. Oralarda ev alınacaksa mutlaka firma araştırılmalı.

-Özellikle kendi içinde vadelendirmeler yapıp ev satanlar var, bunlara dikkat...