23 / 07 / 2024

Nitelikli konut nedir

Nitelikli konut nedir

Türkiye pazarına 4 yıl önce giren ERA Gayrimenkul, 14 Avrupa ülkesinde 1.108 ofis, 6 binin üzerinde danışman, dünya genelinde 38 ülkede 3 binden fazla ofisle en hızlı büyüyen gayrimenkul ağlarından biri haline geldi.

Nitelikli konut ne demektir?

Günümüzde birçok proje nitelikli konut özelliklerine göre inşa ediliyor. Nitelikli konut ne demektir, detayları haberimizde...

Turizm amaçlı kiralanan konutlara ilişkin yönetmelikte değişiklik! O süre 60 güne çıkartıldı!

Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelikte değişikliğe gidildi. Yapılan değişiklikle ‘Yüksek Nitelikli Konut’ olarak sınıflandırılan konutlara ilişkin şartlar hafifletildi.

İslam Memiş'ten kiracılara müjde! Kiralık sosyal konutlar geliyor! Tarih verildi, detaylar belli oldu!

Mülteci akınından dolayı yaşanan barınma kiriz kiralık konut fiyatlarını fırlattı. Altın ve para piyasaları uzmanı islam Memiş, TV 100'deki köşesinde kiralık sosyal konut projesini ele aldı. Peki kiralık sosyal konut nedir, ne zaman başlayacak?

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.

3. İstanbul Başakşehir Hasbahçe Evleri satışta! 841 bin TL'ye!

İstanbul Başakşehir’de inşa edilen3. İstanbul Başakşehir projesinin son etabı Hasbahçe Evleri bölgedeki nitelikli konut ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. 541 konuttan meydan gelen Hasbahçe Evleri’nin yüzde 51’i ön talep döneminde satıldı. Fiyatlar 841 bin TL’den başlıyor...

A&A Tower projesi Nijerya'da yükseliyor!

Mimar Atilla İlhan tarafından tasarlanan A&A Tower projesi Nijerya'nın Lagos bölgesinde inşa edilecek. Proje mega şehrin nitelikli konut açığı sıkıntısını gidermeyi planlıyor.

TOKİ Kayabaşı 2019 kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Kayabaşı 2019 kura çekimi bugün gerçekleşti ve 2 bin 338 adet 2+1 nitelikli konut sahibini buldu. TOKİ Kayabaşı 2019 kura sonuçları açıklandı. İşte TOKİ Kayabaşı 2019 kura sonuçları tam listesi...

İzmir'de nitelikli konut ihtiyacı!

İzmir'in nitelikli göç aldığını söyleyen Enes Duru Mimarlık Kurucusu Enes Duru, nitelikli konutlar anlamında büyük bir potansiyel taşıdığı bilgisini verdi. Duru, ''Projelerin daha nitelikli olarak tasarlanması gerekiyor'' diye konuştu.

İzmir’de nitelikli konut ihtiyacı devam ediyor!

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olan İzmir, potansiyeli ve yatırım olanaklarıyla özellikle İstanbul ve Ankara gibi metropollerin ilgisini çekiyor. 

Emlak Konut erken ödeme kampanyası 2018 nedir?

Emlak Konut erken ödeme kampanyası 2018 nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kampanyadan yararlanabilmek için son başvuru tarihi 7 Aralık 2018 olarak belirlendi.

Emlak Konut erken ödeme indirim kampanyası nedir?

Emlak Konut erken ödeme indirim kampanyası nedir? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 35 oranında indirim yapılıyor. 

Cendere İstanbul'un gelecek vaat eden bölgeleri arasında!

Uzmanlara göre, Kağıthane Cendere Bölgesi yakın gelecekte İstanbul'un önemli merkezlerinden biri olacak. Günümüzde çok sayıda nitelikli konut projesinin olduğu bölgede konut metrekare fiyatları 2014'te 8 bin TL ile bugün 11 bin TL'lere yükseldi.

Konut kredisi faiz indiriminde son durum nedir?

Konut kredisi faiz oranları düşecek mi? Bakan Albayrak'ın Enflasyonla Topyekün Mücadele açıklaması faizleri nasıl etkiledi? Konut kredisi faiz indiriminde son durum nedir?

Basın Ekspres nitelikli konut ve ofisin merkezi oldu!

Sanayi alanlarının dönüşmesi ile birlikte geniş arazilere sahip olan Güneşli/Basın Ekspres, şehrin yeni ofis merkezlerinden oldu. Bölgede aynı zamanda markalı konut yatırımları da yükseliyor...

Nitelikli konut nedir Haberi

Nitelikli konut nedir

Türkiye pazarına 4 yıl önce giren ERA Gayrimenkul, pazarda yüzde 74 tutundurma oranına ulaştı. Şirketin yönetim kurulu başkanı Can Ekşioğlu, gayrimenkul franchise sektöründe farklı işler ve yenilikler yaparak Türkiye'de ilkleri yaratan şirket olma arzusuyla çıktığı yolda geldikleri noktadan memnun. "Gerek organik gerek sektördeki başarılı ve bize değer katabilecek ofislere sahip olan diğer zincirleri satın alarak Türkiye’de en çok işlem gerçekleştiren şirket haline gelmeyi hedefliyoruz" diyor.

Dünyanın en büyük gayrimenkul franchising zincirlerinden olan ERA Real Estate, en son teknolojileri emlak piyasasına taşıma amacıyla 'Electronic Reality Associates İne’ adıyla 1971 yılında ABD'de hizmet vermeye başladı.

Capital Dergisi'nin ekinde yer alan habere göre; bugün 14 Avrupa ülkesinde 1.108 ofis, 6 binin üzerinde danışman, dünya genelinde 38 ülkede 3 binden fazla ofisle en hızlı büyüyen...