15 / 05 / 2024

Nivolular tanışıyor projesi

Nivolular tanışıyor projesi

Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul’dan ev alanlar İstanbul’un tarihi semtleri olan Fener – Balat Kültür Turu’na katıldı. Sakinlerine dört duvardan fazlasını vadeden Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de “Nivo’lular Tanışıyor” projesi başladı...

Nivo’lular tanışıyor projesi başladı!

Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul’dan ev alanlar birbirlerini tanıyor. Projelerden ev alanlar İstanbul’un tarihi semtleri olan Fener – Balat Kültür Turu’na katıldı.

GYODER'in 'Hatay Yeniden Canlanıyor' projesi tanıtıldı: 5 bin konut ve 2 bin ticari birim yapılacak! 

İngiltere merkezli Foster & Partners dahil 500 dolayında şehir plancısı ve mimarı bir araya getiren TTV’nin öncülüğünde Hatay’da oldukça iddialı bir şehir planı çıktı. GYODER'in Hatay Yeniden Canlanıyor projesi tanıtıldı. İşte ayrıntılar...

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Pegasus'tan yüzde 40 indirimli ucuz bilet kampanyası!

Pegasus 29-31 Aralık 2023 tarihinde alınan biletlerle yüzde 40 indirim sağlıyor. Söz konusu uçuşlar ile 6 Şubat-3 Nisan arası seyahat imkanı tanıyor. 

Bakan Özhaseki açıkladı: Yerinde Dönüşüm Projesi'nde depremzedelere harç muafiyeti tanınıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerinde Dönüşüm Projesi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Kahramanmaraş'tan bir örneği paylaşan Bakan Özhaseki, proje ile ilgili detayları da verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Sinpaş Saklı Koru projesi resmen başlıyor! Sinpaş'tan İstanbul Atakent'e 600 yeni konutluk dev proje geliyor! 

Sinpaş GYO'nun Küçükçekmece Atakent'te hayata geçireceği Saklı Koru projesi resmen başlıyor. Arı Finansal Kiralama A.Ş. arazisinde yükselecek proje için ÇED süreci sona erdi. Sinpaş Saklı Koru projesinde 600 konut ve 15 ticari ünite yer alıyor.

Hepsi Burada Haziran ayında yine çok tercih edilecek! Powertec kurutma fön makinesinin fiyatı dibi gördü

Hepsi Burada yine uygun fiyatlı bir ürünle müşterilerinin karşısına çıkıyor. Powertec Tr 901 saç kurutma fön makinesi ile kullanıcıların bütçesine hitap ederken ayrıca ekonominin güç dönemler yaşattığı zamanlarda bir insanların bir nebze olsun rahat nefes almasına olanak tanıyor. 

Twitter'da yeni dönem! Elon Musk açıkladı: Artık herkes para kazanabilecek

Twitter son zamanlarda yeni bir özellikle kullanıcılarına para kazanma fırsatı sunuyor. Twitter, yeni özelliği sayesinde kullanıcılarının tweetlerinden para kazanmasına olanak tanıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, tweetlerini ücret karşılığı yayınlayarak para kazanabilirler.

İçişleri Bakanlığı’ndan dev istihdam! KPSS şartsız 3.500 kişi alınacak

Bakanlıklar vesilesi ile yapılacak personel alımları çok yakından takip edilirken İçişleri Bakanlığı 3.500 vatandaşa iş sahibi olma hakkı tanıyor. KPSS şartı olmadan sadece kura çekilişi ile olacak personel alımları konusunda araştırmalar devam ediyor.

Carrefour indirimleri arka arkaya patlattı! Samsung A13'e büyük indirim! 18 Mart 2023 fiyat listesi

Samsung hem amiral gemisi hem de fiyat performans ürünlerinde hatırı sayılır markalar arasında. Bu haberimizde fiyat performans ürünü olan Samsung A13 telefona Carrefour, Carrefoursa Kart'a Özel  Yüzde 17 indirim yaparak yeni telefon sahibi olmanıza olana tanıyor.

PTT'den acil ihtiyaçlara ilaç gibi kampanya! İşte kampanya için başvuru ve detaylar

PTT, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası başlattı. Kampanya, banka kredi puanı düşük olan vatandaşlar için bile kredi başvurusu imkanı tanıyor.

Beko FE 310 S Gri Ocaklı Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Ocaklı Fırın aynı anda hem ocak hem fırın olarak kullanıldığı için üründen daha fazla verim  elde etmenize imkan tanıyor. Peki buharlı temizleme özelliği ne işe yarıyor?

Nivolular tanışıyor projesi Haberi

Nivolular tanışıyor projesi

Cathay Group imzası ile hayata geçirilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’den ev alanlar yeni yaşamlarında birçok yeniliğe de merhaba dedi. Sakinlerine dört duvardan fazlasını vadeden Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de “Nivo’lular Tanışıyor” projesi başladı.

Şehrin merkezinde bulunan her iki proje sakinlerine; yürüyüş parkuru, amfi tiyatro, geniş yeşil alanlar, açık alan fitness, dinlenme ve çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılar sunarken “Nivo’lular tanışıyor” projesiyle site sakinlerinin birbirlerini tanımalarına ve yardım etmelerine olanak sağlıyor. 

Proje dahilinde site sakinlerini sosyal hayatta bir araya getirmeye çalışan Cathay Group, konuyu bir sosyal sorumluluk projesi olarak görüyor. Bu kapsamda projenin ilk uygulamasını Fener - Balat Kültür Turu’yla gerçekleştirdi. 10 ailenin katılım gösterdiği gezide eskide kalan komşuluk kültürünün tekrar canlandırılması amaçlanıyor.

Tuğsuz: Şehirler büyüdükçe komşuluk zayıflıyor
Konuya ilişkin yazılı...