30 / 04 / 2024

Niyazi Ateş

Niyazi Ateş

Niyazi Ateş mirasında yer alan Eyüp'teki 8 gayrimenkul İstanbul 3. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından ihaleyle satışa çıktı. Toplam bedeli 32 milyon 435 bin TL olan gayrimenkuller için son teklif tarihi 13 Şubat 2015...

Bolu'daki TOKİ mağduriyeti Meclis gündeminde! Türker Ateş'ten son dakika açıklaması!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Türker Ateş, Kıbrısçık ilçesindeki TOKİ mağduriyetini Meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili yapılan o açıklama ve detaylar...

Ate Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ate Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Turgut tarafından kuruldu.

Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Ortadoğu'da İsrail-Filistin arasında yaşanan savaş pek çok emtianın fiyatının artmasına neden oldu. Savaşın ateşi doğalgaz fiyatlarını da uçurdu! Okkalı zam kapıda!

Buğday fiyatlarında son dakika yükselişi! Rusya fitili ateşledi: Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? 

Buğdayın Chicago borsasında işlem gören vadeli kontratları, Rus savaş gemilerinin Karadeniz’de yük gemisine uyarı ateşi açması sonrasında yükseldi. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 14 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Apple'dan yeni AirPods Pro müjdesi: Bluetooth kulaklıkla ateş ölçme devri!

AirPods'un son modeli, kullanıcılarının hayranlığını kazanan AirPods Pro'nun yeni sürümü, son derece ilginç bir özellikle donatılmış olarak karşımıza çıkıyor: Ateş ölçme yeteneği! İşte ayrıntılar...

Niyazi Yelkencioğlu kimdir? Niyazi Yelkencioğlu kaç yaşında?

Galatasaray’ın Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateş2023 İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kardelen Ateş tarafından kuruldu.

Ateşpare Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşpare Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ateşpare ve Selçuk Ateşpare ortaklığında kuruldu.

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Elif Ateş Özpak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Kaç yaşında? Elif Ateş Özpak hangi görevlerde bulundu? Elif Ateş Özpak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Elif Ateş Özpak'ın hayatına dair merak edilenler.

Ateş Ahlatçı Kimdir? 

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Ahlatçı kimdir? Ateş Ahlatçı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ateş Ahlatçı'nın biyografisi..

Elif Ateş Özpak kimdir? 

Akiş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Elif Ateş Özpak kimdir? Elif Ateş Özpak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Elif Ateş Özpak'ın biyografisi....

Osman Niyazi Önen Kimdir?

Osman Niyazi Önen kimdir? Osman Niyazi Önen’in mesleği nedir? Osman Niyazi Önen nereden mezundur? İşte detaylar!

Niyazi Ateş Haberi

Niyazi Ateş

Niyazi Ateş Terekesi'nde yer alan Eyüp'teki 8 gayrimenkul İstanbul 3. Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından ihaleyle satılıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında sosyal tesis alanları, daireler, bina ve çay ocağı bulunuyor. 


Toplam değerleri 32 milyon 435 bin TL olan gayrimenkuller için tekliflerin en geç 13 Şubat 2015 tarihinde saat 17.00'ye kadar Abideihürriyet Caddesi, Yasemin Apartmanı, Şişli'de yer alan mesleki faaliyette bulunan Niyazi Ateş Terekesi Tasfiye Memuru Avukat İbrahim Bülbül'e verilmesi gerekiyor.



İhale ilanı: 


GM.SATIŞ 

3. SULH HUKUK MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ - Evrak No: 2012/1


T.C. İSTANBUL 3. SULH HUKUK MAHKEMESİ


Dosya No: 2012/1 Tereke


TAŞINMAZLARIN PAZARLIK YOLU İLE SATIŞ İLANI


Müteveffa Niyazi Ateş'in Terekesinin tasfiyesi, T.M.K. nun 612 nci maddesi uyarınca, İstanbul 3. Sulh Hukuk Mahkemesinin 2012/1 Tereke sayılı dosyasından iflas hükümlerine göre yapıldığından, müteveffanın terekesine dahil bulunan yukarıdaki tabloda...