23 / 07 / 2024

Nlogo İstanbul dükkanları

Nlogo İstanbul dükkanları

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor.

Laleli, Merter ve Osmanbey'de dükkanlar kepenk indiriyor! Tekstil merkezleri kira ve masraflar karşısında zorda!

Global resesyonun yanı sıra Rusya-Ukrayna ve İsrail-Filistin savaşları da İstanbul’da Laleli, Merter ve Osmanbey gibi bölgelerdeki dükkanları etkiledi. Satışların yüzde 60’lara varan oranda düştüğü bölgelerde dükkanlar kepenk indiriyor ya da küçülmeye gidiyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da kaç bina tehdit altında? İstanbul’da kaç binada geniş cepheli dükkanlar uğruna kolonlar kesildi?

Kahramanmaraş depremlerinin ardından yaşanan büyük kayıplar yeniden gözleri İstanbul’a çevirdi. Yer bilimciler olası İstanbul depremini hatırlatarak daha fazla gecikmeden gerekli önlemlerin alınmasını dile getirirken, geniş cepheli dükkanlar için kolonları kesilen binalara dikkat çekiliyor.

İstanbul'daki AVM ve dükkanların kapanma saati değişti!

İstanbul'da AVM, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının çalışma saatleri koronavirüs nedeniyle yeniden düzenlendi.

Mesut Özil, Fenerbahçe'den mülk ve dükkanlar istedi!

Mesut Özil, kafe işlerini İstanbul'a kaydırmak için Fenerbahçe'den mülküyle birlikte dükkanlar talep etti. 39 Steps Coffee Haus'un sahibi olan tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe'ye maliyeti ağır oldu.

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!

Anadolu Yakası’nın en büyük karma kullanımlı projesi olarak İstanbul’un en nadide semtlerinden Küçükyalı’da yükselen Nidapark Küçükyalı'nın alışveriş caddesi Palladium Cadde Küçükyalı'nın dükkanları satışa çıkıyor...

Nlogo İstanbul'daki dükkanların yarısından fazlası satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın açık artırmayla satışa sunduğu Nlogo İstanbul’un cadde dükkanlarının yarısından fazlası bir saat içinde tükendi..

Nlogo İstanbul’un cadde dükkanları 15 Şubat'ta satışta!

Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul'daki dükkanlar 15 Şubat Perşembe saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa çıkacak...

Nlogo cadde dükkanları 419 bin TL'den açık artırmada!

63 dükkanın satışa sunulduğu Esenyurt’taki  Ncadde Ottoman ve ‘Nlogo İstanbul’ projelerinin müzayedesi 15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 14:00'da yapılacak..

Özyurtlar dükkanlarını açık artırmayla satışa çıkardı!

Özyurtlar Holding, Esenyurt’taki projesi ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırma yoluyla satışa sundu. 

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları!

Nlogo Özyurtlar dükkan satışları 15 Şubat'ta yapılacak. Özyurtlar İnşaat ayrıca Ncadde Ottoman projesindeki dükkanları da satışa sunuyor. 

Nlogo İstanbul’un dükkanları açık artırmayla satışa sunuluyor!

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırmayla satışa sunuyor.

Avrupark Hayat dükkanları 2017 güncel fiyatları!

Avrupark Hayat dükkanları 2017 güncel fiyatları 608 bin TL'den başlıyor. Cihan İnşaat imzası taşıyan Avrupark Hayat projesi İstanbul Hadımköy Bahçeşehir Yolu üzerinde Hoşdere bölgesinde yer alıyor...

Vadişehir'in cadde dükkanları ihale ile satışa çıkıyor!

İstanbul’un en hızlı ve düzenli büyüyen merkezi Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir projesindeki cadde dükkanları 23 Eylül’de yapılacak ihale ile satışa sunuluyor.

Nlogo İstanbul dükkanları Haberi

Nlogo İstanbul dükkanları

Özyurtlar Holding'in İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt’ta inşa ettiği ‘Nlogo İstanbul’un dükkanlarını açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 15 Şubat’ta Eskidji Müzayedecilik tarafından düzenlenecek açık artırmada 63 dükkan ilk kez satışa sunulacak.

7 blokta 2 bin 679 daireden oluşan ve İstanbul Avrupa Yakası’nın sembolü olmaya aday projesi ‘Nlogo İstanbul’projesi dükkanlarının satışı 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik’in Yenibosna’daki merkezinde yapılacak. 

Açık artırmada 419 bin TL’den başlayan fiyatlarla, satışa sunulacak 6 3dükkanın büyüklükleri ise 100 metrekare ile 433 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Satışla ilgili açıklamalar yapan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, “Bundan tam 27 yıl önce misyonumuzu ‘mutlu ev sahipleri yaratmak’ olarak belirleyerek yola çıktık ve bugüne kadar toplam 1 milyon 500 bin m2 alana 15 bin konut inşa ederek...