20 / 05 / 2024

Novi Pazar\'da Pendik spor salonu

Novi Pazar\'da Pendik spor salonu

Sırbistan Novi Pazar'da Pendik Belediyesi yaşayan Türkler için spor salonu açtı

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Avrupakent GYO borsada tavan bozdu! İlk işlem gününde yüzde 8 düştü!

Avrupakent GYO 13-14-15 Aralık'ta gerçekleştirilen talep toplama sürecini tamamladı. Şirket, Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "AVPGY" koduyla işlem görmeye başladı. Ancak Avrupakent GYO’nun fiyatı ilk işlem gününde yüzde 8 düştü.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

GIPTA borsada ne zaman işlem görecek? Halka arz kaç lot verdi?

​​​​​​​Gıpta Ofis halka arz sonuçları için meraklı bekleyiş sona erdi ve sonuçlar ilan edildi. Buna göre, şirket payları, GIPTA Bist koduyla Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Gıpta Ofis halka arz sonuçları açıklandı mı? Kaç lot verdi? Borsada ne zaman işlem görecek? İşte detaylar..

Ebebek halka arz talep toplama tarihi ne zaman? Kaç lot verecek?

EBEBK bist kodlu halka arz talep toplama önceki gün başladı. Halka arz sonuçları KAP tarafından açıklanmasının ardından şirket Yıldız Pazar'da işlem görecek. Peki, Ebebek halka arz hangi bankalarda? Hisse kodu ve hisse fiyatı ne? İşte detaylar...

Belediye tam beş adet arsa satacak! İhalesi 24 Ocak'ta!

Aksaray Belediye Başkanlığı, Aksaray Tacin ve Taşpazar'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı.

Türk müteahhitler için ABD fırsatı!

Türk müteahhitlik firmalarının bugüne kadar girmediği en önemli pazar ABD oldu. Dünyanın dört bir köşesinde birçok proje üstlenip hayata geçiren Türk müteahhitlere, ABD pazarı da açılıyor...

Emina Jahovic evini Türk Konsolosluğuna kiraya verdi!

Şarkıcı Mustafa Sandal'dan geçtiğimiz yıllarda boşanan Emina Jahovic, Sırbistan Yeni Pazar’da yer alan aile yadigarı evini Türkiye Cumhuriyeti konsolosluk binasına kiraya verdi.

Rize Pazar'da 9.4 milyon TL'ye icradan satılık 2 okul binası!

T.C. Rize İcra Dairesi, Rize ili, Pazar ilçesi, Merdivenli Mahallesi, 117 ada 2 parselde yer alan 2 okul binasını 9 milyon 420 bin 19 TL'ye satıyor...

Hedef yüzde 10 büyüme ve 20 milyar dolarlık yeni proje!

Yurt dışında iş yapan müteahhitler 2021’de dünya ekonomilerindeki yeni büyüme dalgasına paralel olarak fırsatların çoğalacağını belirtiyor. Türk müteahhitler yine öne çıkarken, pazar da artıyor. 

Fiyatları 40 bin TL'den başlıyor! Talep 2 kat arttı!

Kovid-19 pandemisi ve deprem korkusu prefabrik evlere rekor talep oluşturdu. Talep ikiye katlanınca, 200 milyar TL'lik pazar da yüzde 25 büyüdü.

Rize'de arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Rize Pazar'da arazi anlaşmazlığı sebebiyle akraba iki aile arasında çıkan silahlı kavga sonucunda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı...

Rize Pazar'da kamulaştırma kararı!

Rize Pazar'da yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Novi Pazar\'da Pendik spor salonu Haberi

Novi Pazar\'da Pendik spor salonu

Novi Pazar'da Pendik Belediyesi'nin açtığı spor salonuna 'Pendik' adı verildi. Halkın büyük ilgisi ve katılımıyla hizmete giren spor salonu 550 bin Euro'ya mal oldu. Salonun 350 bin Euro'sunu Pendik Belediyesi karşılarken Novi Pazar Belediyesi de 200 bin Euro'luk katkıda bulundu. 


Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, "Pendik'te bir çok spor merkezi yapıyoruz ve bu yatırımların meyvelerini topluyoruz kardeş şehir Novi Pazar'a böylesine bir spor kompleksini kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.


Novi Pazar'daki açılışa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Remzi Şeker ve Meclis Başkanı Hayrullah Hasdemir, yoğun ilgiyle karşılandı. Novi Pazar Belediye Başkanı Meho Mahmudoviç de kardeş Pendik Belediyesi'nin bu jestini hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi. Sırbistan Çalıma ve Sosyal Politikalar Bakanı Rasim Ljajiç ise böylesine güzel bir salonun yapımında büyük katkı yapan Pendik Belediyesi'ne teşekkür...