24 / 07 / 2024

Nur Gülbay

Nur Gülbay

Eva Konut Yapı Anonim Şirketi, Cengiz Bayazit, Abdullah Kaleli, Nur Gülbay tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da Kadıköy, Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi'nde kuruldu.

Gen Harita Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Harita Mühendislik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nur Günaydın tarafından kuruldu.

Ugs Global Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ugs Global Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ulaş Gülbay tarafından kuruldu.

Yasemin Nur Bitlis kimdir? Kaç dil biliyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Yasemin Nur Bitlis kimdir? Yasemin Nur Bitlis kaç dil biliyor?  İşte ayrıntılar... 

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Nurşen Sarı Kimdir? 

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nurşen Sarı Kimdir? Nurşen Sarı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nurşen Sarı hakkında merak edilenler..

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer kızlarına Londra'da ev aldı!

Aşkın Nur Yengi ve Haluk Bilginer'in 15 yaşındaki kızı Nazlı Bilginer, aldığı doğum günü hediyesiyle konuşuluyor. Ünlü çiftin küçük kızları 15 yaşında Londra'da 36 milyon Türk Lirası değerinde konutun sahibi oldu.

Dersam İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dersam İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Petrol Ürünleri Ve Kimyevi Maddeler Tic.Ltd.Şti. bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhittin Gülbay tarafından kuruldu.

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Pimenta Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan İkiz ve Nur Gümüşdoğrayan İ. ortaklığında kuruldu.

Kutur İnşaat Enerji Gıda Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kutur İnşaat Enerji Gıda Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akram Hamid ve Hatice Nur Aras Mehan ortaklığında kuruldu.

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

Ahmet Nur Çebi'den Fulya projesi açıklaması! 

Ahmet Nur Çebi, Fulya Davası'yla ilgili olarak, davanın karara bağlandığını ve mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini belirtti...

Cape Town'daki Nur'ul Hamidiye Camisi restore edildi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı tarafından, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town kentindeki Nur'ul Hamidiye Camisi'nin restorasyonu tamamlandı.

Merve Nur Başbuğ'dan Erol Özmandıracı hakkında suç duyurusu!

Merve Nur Başbuğ, oyuncu Naz Elmas’la evli olan eski sevgilisi Erol Özmandıracı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Bu iddialar gündeme yeni düşmüşken, Merve Nur Başbuğ, Erol Özmandıracı'nın kendisini evden çıkardığını söyledi...

Nur Gülbay Haberi

Nur Gülbay

Eva Konut Yapı Anonim Şirketi, Cengiz Bayazit, Abdullah Kaleli, Nur Gülbay tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 21 Temmuz'da kuruldu. 


Eva Konut Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1.   Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabınaarazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arazilerüzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.  Yurt içinde kentsel dönüşüm kapsamında hertürlü inşaatlar yapmak. 4.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...