05 / 05 / 2024

Nurgül Tokgöz

Nurgül Tokgöz

Tekirdağ’da 80 kediyle birlikte yaşayan kadın, kaldığı evden ayrılmak zorunda kalınca kedileriyle yaşayabileceği kiralık ev aramaya başladı

Murat Kurum: İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapı kalmayacak

İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin konuşma yapan İBB Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüme girmeyen tek bir sağlıksız yapının kalmayacağını açıkladı. 

İstanbullulardan kentsel dönüşüm tırlarına yoğun ilgi! Sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek!

İstanbullulardan "Yarısı Bizden" kampanyasının bilgilendirme tırlarına yoğun bir talep geldi. Bakan Mehmet Özhaseki konu ile ilgili konuştu ve "İstanbul'daki sağlıksız yapı stokunu devlet-millet el ele temizleyecek" dedi. İşte detaylar...

Murat Kurum: Ulaşım ve kentsel dönüşüm iki önemli başlığımız olacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Murat Kurum seçim çalışmalarına da başladı. Kurum yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" diye konuştu.

Beko'dan, FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'lerde 1.999 TL indirim fırsatı!

Beko FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'te kasım ayına özel iki günlük kampanya başlattı. Beko FRA 5244 FitFry Az Yağlı Fritöz'lerde 1.999 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Beko'dan kasım ayına özel kampanyalar uygulaması devam etmekte. İşte uygulanan kampanya ve detayları...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

İbraz edilen karşılıksız çek adedi ekim ayında yükseliş gösterdi

Takasbank Çek Takas Sistemine göre ibraz edilip karşılıksız kalan çek sayısı ekim ayında hızlı bir yükseliş gerçekleştirdi. Buna göre karşılıksız çek tutarı bir önceki ayda 2,66 milyar Türk Lirası'ndan 6,03 milyar Türk Lirası'na çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Beko'dan bir az yağlı Fritöz alana, ikincisi yüzde 50 indirimli!

Beko, küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde yüzde 50 indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini kaydeden Beko'dan dayanılmaz bir kampanya...

Beko’dan az yağlı fritöz alana ikincisi yüzde 50 indirimli! Son gün 30 Eylül!

Beko, son günlerin moda küçük ev aletlerinden az yağlı fritözde indirim kampanyası başlattı. Az yağlı fritöz alana ikincisini yüzde 50 indirimli vereceğini duyuran Beko, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini açıkladı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs başvuruları ne zaman? Liseliler 750 , üniversiteliler 1.250 TL karşılıksız para alacak

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilere verilen karşılıksız bursun detayları ortaya çıktı. İşte ödemelere ilişkin merak edilenler...

Akbank açıkladı... 2 gün içerisinde bunu yapana 2 bin TL karşılıksız olarak verilecek

Bankalar müşterilerini çekmek için kampanya yürütmeye devam ediyor. En çok kampanya yapan bankalardan biri haline gelen Akbank da müşterilerine karşılıksız 2 bin TL verecek. Ancak parayı almak isteyenlerin yapması gereken bir şey var.

Belediyeden müjde! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL'yi kapacak!

Muğla Belediyesi, tarihi ve kültürel değerlerini fotoğraflar aracılığıyla keşfetmek isteyen amatör ve profesyonel fotoğrafçılara yönelik bir yarışma düzenliyor. Kazanan fotoğrafçıya karşılıksız 13.000 TL ödül verilecek. Detaylar haberimizde!

SSK’lı çalışanlara karşılıksız 26 bin TL destek ödemesi; Detayları belli oldu

Devletten çalışan kadınlara müjdeli bir haber geldi! Dilekçe ile başvuru yapan SGK'lı çalışan kadınlara toplu olarak 26 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı. Çocuklu ailelere sağlanan destek kampanyasının ardından annelerin de yüzünü güldüren bir haber geldi. İşte devletin çalışan kadınlara sunduğu 26.

Devletten üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme! Karşılıksız ödeme için e-devletten başvuru yapılacak!

Devlet, üniversite öğrencilerine destek programı sunuyor. Bu destek kapsamında üniversite öğrencilerine 1420 TL ödeme yapılacak. Üstelik ödemeler karşılıksız olarak sağlanacak. Üniversite öğrencileri için oldukça faydalı olan ödeme ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Nurgül Tokgöz Haberi

Nurgül Tokgöz

Tekirdağ’da 80 kediyle birlikte yaşayan 52 yaşındaki Nurgül Tokgöz, kaldığı evden ayrılmak zorunda kalınca kedileriyle yaşayabileceği kiralık ev aramaya başladı.


Sokakta bulduğu kedileri sahiplenen Nurgül Tokgöz'ün, zaman içinde baktığı kedi sayısı 80'e ulaştı.  Hayvansever kadın, "evlatlarım" diye sevdiği kedilerin, aşılarından yiyeceklerine kadar her ihtiyacını karşılıyor. 


Tokgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zor olmasına rağmen evinde sokaktan topladığı 80 kediye "çocuğu gibi" baktığını, evden ayrılmak zorunda olduğu için kedileriyle beraber kalacağı bir ev aradığını söyledi.


Kedileri sokak hayvanı değil, çocukları gibi gördüğünü ifade eden Tokgöz, "Ben 80 kediyle beraber burada yaşıyorum. Kedileri de çok seviyorum. Benim için şu önemli, canlarımın yeri olsun. Bunlar ufacıkken hepsini büyüttüm. Bunlar sokak hayvanları ama bunlar benim gözümde sokak hayvanı değil, çocuklarım." dedi.


- "Onlarla yaşayıp, onlarla ölürüm"

Tokgöz, kedileri çok...