30 / 06 / 2024

Nuri Abdulhafıd Mbenothman

Nuri Abdulhafıd Mbenothman

Neptune İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Mart 2015'te, 300 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Feısal Alı O Alshamkh, Nuri Abdulhafıd Mbenothman, Ibrahım A Mawlod Mohamed, Abdusalam M Abdusalam Moahamed ortaklığında kuruldu.

AVM'lerde ciro ve kira kavgası büyüyor: Kira uyarlama davalarında rayiç yüzde 10-15 daha düşük kalıyor! 

BMD’nin AVM’lerdeki haksız uygulama iddialarına cevap veren ECE Türkiye Eş Genel Müdürü ve AYD Başkanı Nuri Şapkacı, "Biz onların cirolarını denetlettiremiyoruz. O zaman ciro kaçıranlar belirlendiğinde bize fesih hakkı verilsin” dedi ve AVM'lerde kira uyarlama davalarına da değindi.

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

Kiralık daire sayısı artıyor ama kiralar düşmüyor!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Nuri Gülyüz yaptığı açıklamada kiralık daire fiyatlarında düşüş olmadığını söyledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Günlük kiralık evlerle ilgili yeni yasal düzenleme yolda!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ekim ayı ile birlikte günlük kiralık evlere yeni yasal düzenlemelerin getirileceğini açıkladı.

Karadayı İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karadayı İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de Hakan Nuri Karadayı ve Hülya Karadayı ortaklığında kuruldu.

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenifikir Gayrimenkul İnşaat Turizm Otomotiv Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de KAdir Beşevli, Murat Türkay, Nuri Bozal, Özgür Atilla ve Tahir Canbay ortaklığında kuruldu.

Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan vefat etti!

Milli basketbolcu, D.G.S.A. Yüksek Mimar Ahmet Nuri Tan hayatını kaybetti.

Kanal İstanbul kentsel dönüşümü engellemeyecek!

"Anadolu Sohbetleri"ne katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den kentsel dönüşüm eleştirisi!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesine yönelik değerlendirme yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, dönüşümde yüzde 50'ye yakın kesinti yapıldığını dile getirdi. 

Dünyanın sıfır noktasındaki tarihi bina 120 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul’un kalbi konumunda bulunan ve dünyanın en önemli tarihi simgelerinden olan Sultanahmet Meydanı’nda bulunan Nuri Kenan Paşa'ya ait 200 yıllık bina 120 milyon TL'ye satılıyor....

Nuri Gürcan: Kiralar 3-6 ay ertelenmeli!

Yıla hızlı başlayan mobilya sektöründe de koronavirüs nedeniyle üretim ve ihracat rakamlarında düşüyor. MOBSAD Başkanı Nuri Gürcan, çarkların durmaması için stok yapıldığını, finansmana erişimin kolaylaştırılmasını ve kira bedellerinin ötelenmesi gerektiğini anlattı.

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Emisa Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emisa Group Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 240 bin TL sermaye bedeli ile Fedi Sefer, Abdulhafız Sunbul, Muhammet Hashasan ve Zamıl Jebur ortaklığında kuruldu.

Nuri Abdulhafıd Mbenothman Haberi

Nuri Abdulhafıd Mbenothman

Neptune İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile 18 Mart 2015'te Feısal Alı O Alshamkh, Nuri Abdulhafıd Mbenothman, Ibrahım A Mawlod Mohamed, Abdusalam M Abdusalam Moahamed ortaklığında kuruldu.


Neptune İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. satmak ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...