26 / 07 / 2024

Nuri Özbakır

Nuri Özbakır

Sabancı Sosyal Tesisleri'nde uzun zamandır hizmet veren Kaktüskent tahliye edildi. İşletmeci Nuri Özbakır, "Milyonlarca liralık eşyam yedi eminde çürüyecek" dedi.

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

AYD Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı: AVM sektörü yeni yatırımlara ihtiyaç duyuyor!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD)   Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Şapkacı, AVM sektöründe yeni yatırımlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sürdürülebilir Turizm Sertifika Programı dahilinde ilk aşamadaki kriterleri gerçekleştiren tesis sayısının 7 bini geçtiğini açıkladı.

Novada, 2 milyar liralık yeni AVM yatırımı için düğmeye bastı!

BY Tekinalp Novada Şirketler Grubu yatırımlara hızla devam ediyor. AVM, otel ve inşaat sektöründe emin ve hızla adımlarla ilerleyen şirketin yönetim kurulu başkanı Nuri Tekinalp toplam yaklaşık 2 milyarlık TL'lik yatırım yapacağını açıkladı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: ‘Bu yıl hedefimiz 56 milyar dolar!’

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2023 hedefinin sürdüğünü söyledi. Deprem ve seçim sürecine karşın, 60 milyon turist ve 56 milyar dolar gelir hedefinde sapma olmadığını belirtti.

Maccen İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maccen İnşaat Orman Ürünleri Temizlik Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orçem İnşaat Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Dehşet tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Macrocity Emlak Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Özbakır tarafından kuruldu.

Tolıman Property Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tolıman Property Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır tarafından kuruldu.

Nuri Özbakır Haberi

Nuri Özbakır

Adana Büyükşehir Belediyesi, Polisevi yakınındaki Sabancı Sosyal Tesisleri'ni KDV dahil 7 milyon liraya kamulaştırınca yaklaşık 6 yıldan beri tesisleri işleten Kaktüskent'in sahibi Nuri Özbakır'a yol göründü. İşletmeye 3 milyon liraya yakın yatırım yaptığını belirten Nuri Özbakır, "Büyükşehir Belediyesi burayı sosyal tesis yapmak için kamulaştırınca içindeki tüm eşyamı uygun bedelle kendilerine vermeyi teklif edecektim ancak Başkan Hüseyin Sözlü ile bir türlü görüşemedim. Şimdi eşyalarım yediemine gitti. Orada çürüyecek. Yazık oldu" dedi. 


TESİS KAMULAŞTIRILDI 

Adana'da eğlence dünyasına farklı bir soluk getiren yatırımları ile adından söz ettiren Nuri Özbakır, Kaktüs işletmeler zincirine Sabancı Sosyal Tesisleri'nde açtığı Kaksütkent'i de dahil ederek çalışmaya başladı. Yaklaşık 120 kişinin çalıştığı işletme açıldığı günden itibaren çok önemli organizasyonlara imza attı. Herkesin sevgisini kazanan Nuri Özbakır işletmeyi daha da büyütmenin...