05 / 05 / 2024

nurol gyo ankara

nurol gyo ankara

Nurol Gayrimenkul, Ankara'da yer alan Nurol Residence'ın değerleme raporunu yayınladı...

Nurol GYO Ankara Karum AVM bürosunun değerleme raporu!

Nurol GYO Ankara'da yer alan Karum AVM Büro'nun değerleme raporunu yayınladı...

Nurol GYO Karum AVM yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, Ankara ili, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi, 138 pafta, 2944 ada, 21 no'lu parselde kayıtlı 439 no'lu bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Nurol GYO Karum İş ve Alışveriş Merkezi değerleme raporu!

Nurol GYO, Ankara ili, Çankaya İlçesi, Gaziosmanpaşa  Mahallesi, 138 pafta, 2944 ada, 21 no'lu parselde kayıtlı 439 no'lu bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol GYO 2 projesinin ofis kiralaması için Cushman and Wakefield ile anlaştı!

İstanbul’a seçkin yaşam projeleri kazandıran Nurol GYO, Nurol Tower ve Nurol Life projelerinin ofis kiralamaları için dünyanın en büyük ticari gayrimenkul hizmeti veren şirketlerinden Cushman & Wakefield ile çalışmaya başladı.

Nurol GYO’nun 3 projesinde yeni etaplar satışta!

Nurol GYO Genel Müdürü Samim Hatipoğlu, ana kiracısı İş Bankası olan yanıbaşında otel ve AVM bloğu olan Nurol Park Ofis’i sıfır peşinatla satışa sunduklarını belirtti.

Nurol GYO bu yıl yüzde 25 büyüme kaydetti!

2016'da 50'nci yılını kutlayacak olan Nurol GYO, kampanya atağına başlıyor. Mevcut projelerindeki yeni etapları da satışa çıkarmayı planlayan şirket, bu yıl % 25 büyüme kaydetti

Nurol GYO 2016 planları toplantısı 22 Aralık'ta!

Nurol GYO, İstanbul’a değer katan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İstanbul’un yükselen değeri Seyrantepe’de yeni bir yaşam alanı sunmaya hazırlanıyor.

Nurol GYO Nurol Park satış ofisi!

Nurol GYO Nurol Park satış ofisi iletişim için 444 6496 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İstanbul Güneşli'de inşa ediliyor.

Nurol GYO Nurol Park ev fiyatları!

9 blok şeklinde yükselen projede daireler 1+1' den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Nurol GYO Nurol Park ev fiyatları 440 bin TL 'den başlıyor.

Nurol GYO,Nurol Park'ta örnek daire görücüye çıkıyor!

Nurol GYO, İstanbul’da yepyeni bir yaşam hayali kuranları Nurol Park’ın satış ofisindeki örnek dairede ağırlıyor.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Çimen oldu!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları!

Nurol GYO Nurol Park Basın Ekspres Konutları 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede 836 adet towers daire, 544 adet rezidans daire, 84 adet loft daire ve ofisler yer alıyor.

Nurol GYO'nun Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı değişti!

Satış ve pazarlama alanında uluslararası deneyime sahip olan Cüneyt Çimen, Nurol GYO'daki yeni görevine Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 5 Ekim 2015 tarihi itibariyle başladı.

Atakule GYO Ankara'daki gayrimenkullerin değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Atakule GYO Ankara'daki gayrimenkullerinin değerleme raporunu yayınlandı.

nurol gyo ankara Haberi

nurol gyo ankara


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yayınlanan, Ankara'daki Nurol Residence'ın değerleme raporunu görüntülemek için