18 / 05 / 2024

Nurşen Yıldırım

Nurşen Yıldırım

Özvarlıksanayi İnşaat Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde Nurşen Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu. Özvarlıksanayi İnşaat Limited Şirketi adres; Yeni Mah. Çizgi Sok. No:47 Silivri - İstanbul...

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

'Coğrafya kaderdir' diyen Binali Yıldırım'dan yüksek enflasyon itirafı: Son yılların en yüksek düzeyinde

Türkiye İstatistik Kurumu'na (TÜİK) göre yıllık yüzde 78,62, bağımsız Enflasyon Araştırma Grubu'na (ENAGRUP) göre ise yıllık 175,55’e yükselen enflasyon için Binali Yıldırım'dan dikkat çeken bir itiraf geldi. Yıldırım, 'Coğrafya kaderdir' diye konuştuktan sonra enflasyonun son yılların en yüksek düz

Yıldırım Kaya: Kur artışlarından en çok inşaat sektörü etkilendi!

Bütçenin enflasyon ve kur farkı nedeniyle anlamsız hale geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, enflasyon ve kur artışlarından en çok inşaat sektörünün etkilendiğini söyledi.

Bursa Yıldırım'daki imar barışı kentsel dönüşümü nasıl etkiledi?

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına en büyük darbeyi imar barışı vurdu" dedi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Yıldırım'da kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engellerden birisi olarak görülen mülkiyet sorunu kaynaklı plan uygulama iptalleri dönemi, Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan İmar Kanunu değişikliği ile sona erecek.

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirilecek!

AK Parti (İBB) Başkan adayı Yıldırım Türkiye’nin en büyük hastanesinin Sancaktepe’ye yapılacağını ve Sancaktepe-Sultanbeyli metrosu yıldırım hızıyla bitirileceğini müjdeledi...

Binali Yıldırım'dan fuar merkezi müjdesi!

6. Uluslararası CNR Kitap Fuarı'nın açılışına katılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, içinde bulundukları havzayı İstanbul’un en büyük fuar merkezi haline getireceklerini müjdeledi.

Binali Yıldırım: İstanbul'a yeşil koridorlar açacağız!

İstanbullunun hayatını kolaylaştıracak pek çok projesi bulunan Binali Yıldırım’ın en heyecan veren projelerinin başında ise kentte açmayı düşündükleri ‘yeşil koridorlar’ geliyor

Nurşen Yıldırım Haberi

Nurşen Yıldırım


Özvarlıksanayi İnşaat Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde Nurşen Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile kuruldu.


Özvarlıksanayi İnşaat Limited Şirketi iş konusu;

-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele,...