29 / 04 / 2024

Nüve Girişim Proje iletişim

Nüve Girişim Proje iletişim

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlker Dönmez tarafından kuruldu.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Girişim Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Us ve Hakan Us ortaklığında kuruldu.

Konut sektöründe deprem ve seçim etkisi: Sektörün gelişimi için yeni adımlar gerekli!

Gayrimenkul sektörünün deprem ve seçim sebebiyle durağan bir süreç geçirdiğine dikkat çeken KONUTDER’in yeni Başkanı Ramadan Kumova, sektörün gelişimi için yeni enstrümanlar gerektiğinin altını çizdi.

Elinde altın ve doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş, seçim sonrasında kazananı açıkladı!

Seçim öncesi, altın ve para piyasaları analisti İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarının sorularını yanıtlayarak seçim sonrasında kazanan tarafın hangisi olduğunu açıkladı.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yılbaşında ulaştığı zirve seviyesinden yaklaşık yüzde 20 geride. Peki Borsa İstanbul'daki oynaklığın nedeni ne? Depremler ve seçim belirsizliği BIST 100 endeksini nasıl etkiliyor? 

Bu fırsat kaçmaz! Başvurular bugün başladı, girişim başına 50 bin dolar ve yurt dışı imkanı

Sanayi Bakanlığı bünyesindeki program için başvurular bugün başladı. Söz konusu programa  kabul edilenlere, girişim başına 50 bin dolar destek verilecek.

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oskar Girişim Petrol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz tarafından kuruldu.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Girişim Ve Yapı İnşaat Limited Şirketi Şişli'de Müslüm Didin tarafından kuruldu.

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaman Girişim Otomotiv İnşaat Vinç Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 210 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Yaman, İmdat Yaman ve Ramazan Yaman tarafından kuruldu.

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlker Dönmez tarafından kuruldu.

Nüve Girişim Proje iletişim Haberi

Nüve Girişim Proje iletişim

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlker Dönmez tarafından kuruldu.

Nüve Girişim Proje Mühendislik Limited Şirketi konusu:
A. Şirket özellikle; a. Her türlü inşaat taahhüt İşleri; konut, işyeri, sanayi tesisi ve ticari iş merkezi inşaatları yapabilir satabilir, kendi hesabına arazi ve arsalar alabilir satabilir, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde arsa payı karşılığı (kat karşılığı) inşaat yapabilir, b. Resmi ve özel kurum ve kuruluşlara, şahıs ve şirketlere; yurt içinde ve yurt dışında, şehircilik, mimarlık, inşaat mühendisliği, makine mühendisliği, elektrik mühendisliği, harita mühendisliği, altyapı mühendisliği, çevre mühendisliği, proje hizmetleri ve konusu ile ilgili her türlü tesislerin projelerini yapabilir, mühendislik hizmetleri verebilir, c. Yurt içinde ve dışında her türlü yapı mimari...