18 / 05 / 2024

Nvidia GeForce RTX 4090

Nvidia GeForce RTX 4090

ABD'li perakendeci Newegg, önümüzdeki ay piyasaya çıkacak olan ekran kartlarının fiyatlarını açıkladı.  İşte tüm oyunseverlerin merakla beklediği Nvidia GeForce RTX 4090'in özellikleri ve fiyatları...

Zenginler listesinde Elon Musk yerini Jensen Huang'a mı bırakıyor?

Nvidia CEO'su Jensen Huang dünyanın en zenginler listesinde 20 kişisinden biri olma yolunda. Öte yandan, Elon Musk'ın ise çeşitli sorunlar nedeni ile dünyanın en zengin insanı unvanı sallantıda.

1 trilyon dolarlık ABD’li çip devi Avrupa'da yatırıma hazırlanıyor!

Yapay zeka rallisiyle birlikte 1 trilyon dolarlık değere ulaşan şirketler kulübüne katılan Kaliforniya merkezli çip üreticisi Nvidia Avrupa'da yatırım planlıyor.

Nvidia'nın Hisseleri Neden Yükseliyor?

Video oyunlarında kullanılan çipleriyle tanınan Nvidia, son yıllarda veri merkezi pazarına yöneldi. Veri merkezi çip işi, 29 Ocak'ta sona eren mali yılda şirketin gelirinin %50'den fazlasını oluşturdu ve şirketinin hisseleri bu yıl %160'tan fazla artarak 586 milyar dolarlık kazanca ulaştırdı.

Çip Devi Nvidia'nın değeri %24 yükseldi

Nvidia Corp, Wall Street'in yapay zekanın oyunun kurallarını değiştiren potansiyelini henüz fiyatlandırmadığını gösteren gelir tahmininin ardından, Perşembe günü bir ABD hisse senedi için bir günlük en büyük değer artışlarından birinde %24 yükseliş yaşadı

ABD'li çip üreticisinin piyasa değeri trilyon dolara göz kırpıyor!

ABD’li çip üreticisi Nvidia'nın hisse değeri beklentileri aştı ve piyasa değeri 1 trilyon dolara yaklaştı. İşte detaylar!

ABD hisse senedi Nvidia'nın kazançlarıyla yükseldi

Yonga üreticisi Nvidia'nın büyük kazançları, küresel piyasaların son günlerde ABD hükümetinin temerrüde düşme olasılığına ilişkin endişelerle düşmesinin ardından ABD hisse senedi vadeli işlemlerinin Perşembe günü yükselmesine yardımcı oldu.

Nvidia yeni canavarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor!

Dünyanın en meşhur ekran kartı üreticisi NVidia, RTX 4060 Ti'nin ve 299$ değerindeki RTX 4060'ın 16 GB'lık sürümünün Temmuz ayında piyasaya sürülmesi için gerekli tüm planlamayı yaptığını açıkladı. 

Nvidia GeForce RTX 4070'in satışında hayal kırıklığı

İstenilen ilgiyi görmemesi nedeniyle raflarda kalan RTX 4070, ücret indirimiyle karşı karşıya! RTX 4070 ücretleri, 600 dolara kadar düşüş yaşadı.

Heyecanla bekleniyordu! İşte fiyat performans RTX 4060 Ti fiyat listesi 

NVIDIA, incelemesini yaptığımız RTX 4070 ile beraber “Ada Lovelace” ailesini genişletmişti. Şirket şimdi RTX 4000 serisine yeni bir abone kazandırmaya hazırlanıyor.  Son yayınlara bakılırsa RTX 4060 Ti, 2023 Mayıs'ta piyasaya çıkacak.

Fiyatı ortaya çıktı! Satışlarda rakiplerine fark attı

Çıktığı günden beri gündemden düşmeyen Nvidia RTX 4070 Ti, şimdi ise en büyük rakibi AMD’ye karşı, satışlarda üstünlüğünden taviz vermedi

 GeForce RTX 4080'in bu özelliği oyunculara sevinç çığlıkları attıracak! Oyun dünyasında yeni dönem

Nvidia GeForce ekran kartı için tasarlanan yeni güncelleme ile artık oyunlar 4K 240 Hz kalitesinde oynatacak

 Oyuncular için harika haber! Nvidia'nın yeni grafik kartı PS5'ten bile daha hızlı! 

Nvidia'nın RTX 40-serisi dizüstü bilgisayarlara geliyor ve önceki beklentilerin aksine, yeni seri herkes için bir şeyler içeriyor.

Asus yine göz doldurdu! Bu PC oyun tutkunlarından tam not aldı

 Dünyaca ünlü ve kalitesini kanıtlamış bilgisayar üreticisi ASUS, CES 2023 tüketici elektroniği fuarında, tamamen oyuncular yönelik yeni tasarladığı dizüstü bilgisayarlarını tanıttı.  Ekran gücünü NVIDIA GeForce RTX 40 serisinden alan cihaz, inanılmaz oyun performansı sunuyor.

Nvidia GeForce RTX 4090 Haberi

Nvidia GeForce RTX 4090

Geçen gün Ada Lovelace mimarisinden güç alan Nvidia RTX 4080 ve 4090 ekran kartlarının tanıtımı yapıldı. Tanıtımın ardından Newegg,  GeForce RTX 4090 ekran kartlarının fiyatlarını da açıkladı.  İşte GTC 2022 etkinliğinde tanıtılan Nvidia GeForce RTX 4090 ekran kartı hakkında merak edilen tüm detaylar...

GeForce RTX 4090 satış fiyatı: 1.599 dolar ile 1.999 dolar arası

ABD’li perakendeci Newegg , Nvidia GeForce RTX 4090 ekran kartlarının fiyatlarını listeledi. Açıklanan fiyatların, Nvidia’nın belirlediği 1.599 dolarlık temel fiyata yakın bir seviyede olduğu görüldü. Listeye bakıldığında RTX 4090 GPU’ların 1.599 dolar ile 1.999 dolar arasında değiştiği görülüyor. Ayrıca listede msi, Asus ve GIGABAYTE’ın değişik çeşitleri de bulunuyor.

RTX 4090’ı merakla bekleyen pek çok kişi olduğu biliniyor. Bu kişiler ekran kartıyla birlikte hız...