18 / 05 / 2024

O.Ahmed Husseın Husseın

O.Ahmed Husseın Husseın

Turbotop Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, O.Ahmed Husseın Husseın ve Faısal Obaıd Alayan Attıa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde kuruldu.

Vatandaş kira bedellerindeki yükselişten şikayetçi! O gazeteci halkın sesini duyurdu...

Kira bedelleri yükselmeye devam ediyor. Ülke gene kiracı ev sahibi arasındaki gerilim de gittikçe artıyor. Vatandaş konuyla ilgili çözüm ararken, o gazeteci vatandaşın sesini duyurdu. 

Konut sektörünün önündeki en önemli sorun: İnşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışı!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı ve T.O.B.B İnşaat Müteahhitleri Meclis Üyesi Oğuzhan Keleş, konut sektörünün gelişimine engel olan en önemli sorunun inşaat malzemelerindeki fahiş fiyat artışları olduğuna değindi.

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı! 

Merkez Ankara projesinde L1, L2 ve L3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı. İşte o gelişmenşn detayları... 

İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu bina alarm veriyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerinde en önemli konulardan biri kentsel dönüşüm oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, İstanbul’da kentsel dönüşümü bekleyen çoğu binanın alarm verdiğini söyledi.

Kentsel dönüşümde salt çoğunluk hak kayıplarını artırır mı? Evini dönüştürecekler dikkat!

Avukat Onur Cingil, kentsel dönüşümde salt çoğunluk kararını değerlendirdi. Peki kentsel dönüşümde salt çoğunluk hak kayıplarını artırır mı? İşte ayrıntılar...

Düşük maaş alan emeklilere müjde! Geriye dönük iade yapılacak! Detaylar peş peşe açıklandı!

Maaşı düşük olan EYT’lilerin birçoğu maaşının düşük bağlanıp bağlanmadığını merak ediyor. Peki, emekli maaşını düşük bulan EYT'liler ne yapacak? İşte detaylar...

Çiftçilere son dakika müjdesi! O ödemeler bugün hesaplara yatıyor! Tam 728 milyon 74 bin TL! 

Pancar üreticilerinin avans ödemesinde son dakika müjdesi geldi.  728 milyon 74 bin Türk Lirası tutarındaki avans ödemesi bugün itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırılıyor. İşte detaylar...

Emeklilere 5 bin TL müjdesi geldi. O tarihte hesaplarınızda göreceksiniz

Emekli vatandaşların bir süreden bu yana beklediği 5 bin TL müjdesi artık resmileşmeye başlıyor. Emekli vatandaşlar hesaplarında bu paraları görebilecekler.

Üniversite öğrencilerine son dakika müjdesi! Bunu yapanın hesabına anında 600 TL yatıyor: Gençler o bankaya akın etti! 

Akbank, milyonlarca üniversite öğrencisinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasını açıkladı. Banka, bu şartı yerine getiren üniversite öğrencilerine anında 600 TL verecek. İşte detaylar...

Altın yatırımcılarına acil uyarı. Parlayan yıldız yine o olacak. Alın iki tane eve koyun

Analistlerden altın yatırımcılarına flaş bir tavsiye geldi. Altında parlayan yine o altın olacak. Eve alıp iki tane koymanızdan zarar gelmeyecek.

Turkcell hat kullananlara müjde! O bankadan adınıza tam bu kadar para yatacak!

Yapı Kredi, Turkcell ile yaptığı iş birliği kapsamında bir kampanya düzenleyerek Turkcell hat kullanan müşterilerine 300 TL hediye edeceğini duyurdu. Kampanyanın 18 Eylül’e kadar devam edeceğini aktaran Yapı Kredi, kampanyaya ilişkin tüm detayları paylaştı.

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Trafikte bunu yapanların başı fena ağrıyacak! Ehliyet elden gidebilir

Trafik kurallarına uymayanların başı fena ağrıyacak. O kurala uymayanların ehliyetleri elden gidebilir. İşte detaylar!

O.Ahmed Husseın Husseın Haberi

O.Ahmed Husseın Husseın

Turbotop Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, O.Ahmed Husseın Husseın ve Faısal Obaıd Alayan Attıa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Fevzipaşa Caddesi'nde kuruldu. 


Turbotop Emlak Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; TİCARET  a- Her türlü ticari emtianın iç ve dış ticaretini yapmak. TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat...