17 / 07 / 2024

ODE Tedarikçi Buluşması

ODE Tedarikçi Buluşması

Yalıtım sektörünün önde gelen şirketlerinden ODE, Tedarikçi Buluşması kapsamında Türkiye genelindeki 60’ın üzerindeki tedarikçisi ile biraraya geldi.

Kentsel dönüşüm hızlandı! Artık kiracılar ve mülk sahipleri ortak paydada buluşabiliyor!

Kentsel dönüşüm sürecinde yaşanan anlaşmazlık davalarına bakan hukukçular, mülk sahiplerinin ortak paydada buluşmasının binaların yapım sürecini hızlandırdığının altını çizdi. Ayrıca, kiracıların kira yardımının artırılması gerektiği gündeme getirildi. İşte detaylar...

İnşaat devleri depreme dirençli İstanbul için aynı çatı altında toplanacak!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, 20 Mayıs’ta İstanbul’da düzenlenecek “inSuppliers İnşaat Sektörü Profesyonelleri Buluşması” özel oturumunda sektör temsilcileri ile depreme dirençli İstanbul için bir çatı altında bir araya gelecekler. 

İZTO Başkanı Özgener’den ‘yarısı bizden’ çağrısı: İzmir için de uygulansın! 

İş dünyası buluşmasında önemli açıklamalar yapan İZTO Başkanı Mahmut Özgener mega kent İstanbul için uygulanan “Yarısı Bizden" kampanyasının İzmir için de uygulamaya alınması gerektiğini söyledi.

Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması! 437 konut ile dükkan satılıyor! İşte o tarih...

Zincirlikuyu’daki Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması 11 Eylül'de yapılacak. Projede bulunan 437 konut ile dükkanların satılmasının ardından alacaklılar paralarını alabilecek. İşte ayrıntılar...

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

 Deprem bölgesinde çift maaş  ödenebilir!  Bölgede çalışanlar için önemli teşvik...

Depremden etkilenen 10 ilde önemli bir işgücüne sahip olan afet bölgesinin ekonomik anlamda nasıl ayağa kaldırılacağı ilgili çevrelerce tartışılıyor.  Ege ihracatçılarının buluşmasında, nitelikli işgücünün bölgede kalmasını teşvik için önemli bir çağrı geldi. İşte detaylar…

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması CNR Emlak 17-21 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı buluşması 17 ve 21 Aralık arasında gerçekleşecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ Mersin projesi için beklenen müjde geldi! Evi olmayan tek vatandaş kalmayacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Mersin Gençlik Kolları tarafından Akdeniz ilçesindeki millet bahçesinde yapılan "Gençlik Buluşması"nda önemli açıklamalar yaptı. İşte Murat Kurum'un o açıklamaları...

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık'ta!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

GAPAS Sonbahar Buluşması yarın!

GAPAS tarafından dernek çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşmak, üyeler arası kaynaşması sağlamak ve iş geliştirme imkanları sunmak amacıyla düzenlenen Sonbahar Buluşması yarın 9:30 ile 11:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

ODE Tedarikçi Buluşması Haberi

ODE Tedarikçi Buluşması

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE, tedarikçileri için değer yaratmaya devam ediyor. ODE Yalıtım’ın ‘Tedarikçi Buluşması’, ODE’nin Türkiye genelindeki 60’ın üzerindeki tedarikçisini biraraya getirdi. Etkinlik, ODE Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’ın Türkiye inşaat sektörünü değerlendirdiği ve ODE’nin 2020 yılı vizyonunu paylaştığı açılış konuşması ile başladı. ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker ve ODE Yalıtım Genel Müdür Yardımcısı Kemal Direk’in 2016 yılı değerlendirmesi ve gelecek dönem öngörülerini anlattığı toplantıda ODE’nin 2017 yılının ilk fazında üretime başlayacak Eskişehir fabrikası ile ilgili de bilgi paylaşımında bulunuldu. Toplantı kapsamında Ernst & Young Türkiye Tedarik Zinciri Lideri Arda Karaçelebi ve Borusan Lojistik Tedarik Zinciri Çözümleri Grup Müdürü Dr. Canan Ölçer Sağlam’ın tedarik zinciri yönetimi ile ilgili...