14 / 05 / 2024

ödemiş belediyesi çevreci proje

ödemiş belediyesi çevreci proje

Kent ekonomisine katkı sağlamak ve işletme sahiplerinin çalışmalarına destek olmak amacıyla Ödemiş Belediyesi, yüksek kirlilik oranındaki atıksuların anorebik tank aracıyla arıtmak için yeni bir çevre projesini hayata geçiriyor...

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

O ilde 2 adet arazi ve 1 zeytin bahçesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İzmir Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesi, Seyrekli, Dolaylar ve Kurucuova mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 zeytin bahçesini satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.

Ödemiş Belediyesi'nden iki yeni restorasyon ihalesi!

Ödemiş Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısında gündem maddeleri konuşuldu.

Ödemiş'e TOKİ müjdesi!

İzmir Ödemiş Belediyesi ve TOKİ tarafından ilçeye 500 yeni konut inşa edilecek. Ahrandı tepesi batı eteklerinde yapılacak proje için şantiye kuruldu.

Gölcük Otel ve Lokantası tadilat ve kiralama ihalesi 20 Haziran'da!

Ödemiş Belediyesi'nden esaslı tadilat yapım karşılığı uzun süreli kiralama, işletme ve mülkiyetin devir işi ihale ediliyor...

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

Ödemiş Belediyesi'nden imar bilgilendirme toplantısı!

Ödemiş Belediyesi, yeni hastane yeri ve yatılı lise yeri ile ilgili mal sahiplerine 1/1000 ve 1/5000’lik plan hakkında bilgi vermek amacıyla bir toplantı düzenledi.

Ödemiş Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu!

Ödemiş Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Salı Pazarı için ilk kazma vuruldu. Proje 8 ay içerisinde tamamlanacak.

İzmir Ödemiş modern mezbahaya kavuşuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Ödemiş Mezbahası baştan aşağı yenilendi. Mezbaha Avrupa Birliği standartlarındaki yeni donanımıyla Temmuz'dan itibaren hizmete giriyor.

Sarıyer Belediyesi hizmet binası açıldı!

Sarıyer Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı. Yeni hizmet binasıyla ilgili bilgi veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç "Bina, büyüklüğü, içerdiği fonksiyonları, engelsiz, çevreci, ilk yeşil kamu binası olmasıyla sadece Türkiye'de değil, dünyada bir ilktir" dedi.

İzmir Ödemiş'e iki yeni halı saha!

Ödemiş Belediyesi’nin hizmete sunduğu Ertuğrul ve Kızılcavlu Mahallelerinde yapılan halı sahalar vatandaşların hizmetine açıldı.

ödemiş belediyesi çevreci proje Haberi

ödemiş belediyesi çevreci proje


Kent ekonomisine katkı sağlamak ve işletme sahiplerinin çalışmalarına destek olmak amacıyla çeşitli projeler uygulayan Ödemiş Belediyesi, yüksek kirlilik oranındaki atıksuların anorebik tank aracıyla arıtmak için yeni bir çevre projesini hayata geçiriyor.


İlçedeki mandıra işletme sahipleriyle bir araya gelen Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, yaklaşık bir buçuk yıl önce devreye alınan Mandıracılar için Ön Arıtma Tesisi’nin yanına yapılacak olan anorebik tank için temel atma töreninin 12 Kasım Salı günü yapılacağını belirtti.


Tesis hakkında bilgiler veren Başkan Bekir Keskin; “Ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanan ilçemiz, son yıllarda süt ürünleri konusunda Türkiye’de önemli bir yere ulaştı. Mandıra işletmecilerinin çalışmalarına destek olmak amacıyla Ödemiş Belediyesi önderliğinde 2012 Haziran ayında arıtma tesislerinin yanına ön arıtma tesisi kurulmuştu. İlçemizdeki tüm mandıra işletmelerinden ayrı bir boru hattı ile...