11 / 05 / 2024

ödemişte hastane işçileri eylem mi yaptı

ödemişte hastane işçileri eylem mi yaptı

Ödemiş'te yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesi inşaatında çalışan Cevdet Yaşayan, Sami Erol ve Ünal Gündüz isimli 3 işçi, 6 gün önce 36 metre yüksekliğindeki vinç kulesine çıkarak işgal eylemi başlatmıştı.

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

İŞKUR duyurdu! Türkiye geneli hastane personel alımları başladı! Başvuru şartları belli oldu! Hemen bakın

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yeni ilanlar açıklanmaya başladı. Türkiye genelindeki hastaneler, personel açığını kapatmak için personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları belli oldu. İşte hastane personel alımı başvuru şartları...

GSS Prim Borcu Olanlar Dikkat! Borçlarınızın 3'te 1'i Silinecek mi? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

GSS prim borcu olanları ilgilendiren sevindirici bir duyuru yapıldı. Duyuruya göre belirli tarihe kadar başvuru yapanların borçlarının 3'te 1'i silinecek. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlar için borçlarının silinmesi için son başvuru tarihi... İşte GSS borç silinme detayları…

DİSK'ten yeni asgari ücret açıklaması: "Kamu ve özel sektör işçileri arasındaki ücret farkları ortadan kaldırılmalı" 

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin belirlenmesi sırasında, özel sektör ile kamu işçileri arasındaki maaş farklarının ortadan kaldırılması gerektiğini vurguladı. İşte detaylar..

Kilis'te depremzedeler için yapılan kalıcı konutların inşası tam gaz! İlk etap 24 Aralık'ta tamam!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Kilis'te, afetzedeler için yapılan kalıcı konutlarda 2 blokun kaba inşaatında sona gelindi. İlk etap 24 Aralık tarihinde tamamlanacak.

700 bin işçiye müjde! Hayaller gerçek oluyor! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi İşte son gelişmeler!

Kamuda çalışan 700 bin işçi için Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sürerken, talepler masaya geldi. Tekliflerin bir tanesi öne çıkarken, bayramlarda ikramiye ödemesi yapılacağı öğrenildi. Belediye işçileri de bu kapsamda masaya geldi. İşte son gelişmeler!

Kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

Merakla beklenen ve 700 bini aşkın kişiyi ilgilendiren kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

2023’te belediye işçilerine kadro gelecek mi? Meclis gündemine geldi! İşte herkesin merak ettiği o sorunun cevabı...

Sözleşmeliye kadro düzenlemesi ile alakalı 12 maddelik taslak metin 12 Ocak 2023 tarihinde TBMM gündemine geldi. 2023’te belediye işçilerine kadro gelecek mi? İşte detaylar...

Bakan Nebati 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı! Rakam şaşkınlık uyandırdı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "2022 Yılı Değerlendirmesi 2023 Yılı Hedefleri Programı"nda konuştu. Bakan konuşmasında 2023’te kişi başına düşen geliri açıkladı. İşte detaylar!

Altının 2023'te geleceği rakam peş peşe açıklandı! Bu rakamı görenin gözleri resmen yuvalarından fırladı! Hemen bakın!

Altının 2023'te geleceği rakam peş peşe açıklandı... Bu rakamı görenin gözleri resmen yuvalarından fırladı... Hemen bakın...

ödemişte hastane işçileri eylem mi yaptı Haberi

ödemişte hastane işçileri eylem mi yaptı


Ödemiş'te yapımı devam eden 250 yataklı yeni devlet hastanesinde 3 aydır maaşlarını alamayan işçilerin başlattığı vinç kulesindeki işgal eylemi devam ediyor. TOKİ tarafından Ödemiş'te yapımı devam eden 250 yataklı devlet hastanesi inşaatında çalışan Cevdet Yaşayan, Sami Erol ve Ünal Gündüz isimli 3 işçi, 6 gün önce 36 metre yüksekliğindeki vinç kulesine çıkarak işgal eylemi başlatmıştı. Önceki gece Kart İnşaat tarafından işçilerin eylemi bitirmesi için vincin elektriği kesildi. İşçiler hava soğuk olmasına rağmen vinç kabini içerisinde eylemlerine devam etti. Kart İnşaat Genel Koordinatörü Edip Kart, elektrik kesimi olayını teyit ederek, "Bu işten emniyetin de haberi var. Amacımız işçilerin bir an evvel vinci terk etmeleri, bunun için savcılığı da başvuru yaptık" dedi.

İş programının 3 ay gerisinde kaldıklarını belirten Kart, "Bundan 10...