18 / 05 / 2024

ODTÜ Teknokent ofisleri

ODTÜ Teknokent ofisleri

Washington ’da ofis açan ODTÜ Teknokent, San Francisco ’da ise kuluçka ve hızlandırma merkezi kuruyor. Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ve ABD’nin diğer eyaletlerinde de ofisler açılacak

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi açıldı!

ODTÜ Teknokent Bilişim İnovasyon Merkezi hizmete açıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasını yaptı.

Bilkent Şehir Hastanesi'nde yol yapım çalışmaları tam gaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, 3 bin 804 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşım başta olmak üzere bölge trafiğine büyük rahatlık kazandıracak olan ODTÜ Teknokent yol projesi, adım adım ilerliyor.

ODTÜ arazisinde yol yapım çalışmalarına başlandı!

ODTÜ Teknokent Kavşağı ile 1071 Malazgirt Bulvarı arasındaki bağlantıyı sağlayacak tünelin yapımı için çalışmalar başladı

Bilkent Şehir Hastanesi için yol çalışmaları başladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince, Bilkent Şehir Hastanesi bağlantı yollarının yapımına ODTÜ Teknokent Kavşağı'ndan başlandı.

Ferko Signature Ofisleri nerede?

Teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Ferko Signature ofis projesi Ferko İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.Peki satışları devam eden Ferko Signature Ofisleri nerede?

ODTÜ Mezunlar Derneği: Eymir bizim kutsalımız

ODTÜ Mezunlar Derneği, Eymir Gölü’nde yaşananlara ilişkin panel düzeledi. Eymir’in halka açık, ranta kapalı olduğunun sıkça vurgulandığı etkinlikte "Diplomatik Otel yapılmaması için mücadele edeceğiz” denildi.

Neorama Söğütözü ofisleri iletişim bilgileri!

Neorama Söğütözü ofislerin alanları 89 metrekare ile 681 metrekare arasında değişiyor. Proje toplam 25 bin 300 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Neorama Söğütözü ofisleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Neorama Söğütözü Ankara ofisleri metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor!

Neorama Söğütözü Ankara projesi toplam 92 ofisten oluşuyor. Projedeki ofisler 24 kat şeklinde yükseliyor. Neorama Söğütözü Ankara ofisleri metrekare birim fiyatları 6 bin 500 TL'den başlıyor.

Sarphan Finans Park ofisleri ne zaman teslim?

Sarphan Finans Park ne zaman teslim edilecek? Sarphan Finans Park projesinde ofislerin teslim tarihi nedir? İstanbul Finans Merkezi Sarphan Finans Park ofisleri ne zaman teslim edilecek? Sarphan Finanspark ticari üniteleri ne zaman teslim?

Uptown İncek'te Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzaralı konutlar!

Mogan gölü ve ODTÜ ormanı manzarasıyla Ankara'nın oksijeni en bol yerlerinden İncek 'te inşa edilen Uptown İncek Konut Projesi, kaliteli yaşam isteyenlere "yüksek" konfor sunuyor.

Sur Yapı Axis İstanbul Ofisleri nerede?

Ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim uygulanan Axis İstanbul ofis projesi Sur Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Sur Yapı Axis İstanbul ofisleri nerede?

Avukat Kadir Kurtuluş: Lisanslı emlak ofisleri gayrimenkul sektörü için olmazsa olmaz!

Gayrimenkul Hukuku alanında uzman Avukat Kadir Kurtuluş gayrimenkul sektörünün önemli aktörlerinden olan emlak ofisleri ile ilgili artık ciddi düzenlemeler yapılarak aracılık hizmetlerinin yasallaşması gerektiğini belirtti...

TEB Silikon Vadisi'nde Girişim Evi açacak!

Türk Ekonomi Bankası ( TEB ) Genel Müdürü Ümit Leblebici, ODTÜ Teknokent ve TİM desteğiyle ABD'nin Silikon Vadisi'nde Girişim Evi açmak istediklerini söyledi..

ODTÜ Teknokent ofisleri Haberi

ODTÜ Teknokent ofisleri


Bünyesinde KOBİ'leri yanı sıra Türk Telekom, Aselsan, Havelsan, TAİ, Arçelik, Vestel ve Netaş gibi sektörlerinin önde gelen şirketlerini barındıran ODTÜ Teknokent, dünya çapında bilinir bir ekosistem oluşturmayı amaçlıyor. Washington’da ofis açan ODTÜ Teknokent, San Francisco’da ise kuluçka ve hızlandırma merkezi kuruyor. Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ve ABD’nin diğer eyaletlerinde de ofisler açılacak. ODTÜ Teknokent Genel Müdürü Mustafa Kızıltaş, 2020'ye kadar 1 milyar dolarlık bir teknoloji çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. 


Mustafa Kızıltaş, 2020 yılına kadar bünyelerinden 1 milyar dolarlık bir teknoloji çıkarmayı amaçladıklarını belirterek, bunu sağlarken işbirliğine inandıklarını bildirdi. Silikon Vadisi gibi yerlerdeki olası işbirliği kültürünü de buraya yerleştirmeyi hedefl ediklerini ifade eden Kızıltaş, üniversite işbirliği ve bunların sürdürülebilirliğine de önem verdiklerini söyledi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, TÜBİTAK ve KOSGEB...