08 / 05 / 2024

Ofis Artı satılık daire

Ofis Artı satılık daire

Artı 2000 tarafından hayata geçiriliyor. Proje içerisinde 46 ofis ve 7 mağaza bulunuyor. Bursaray Nilüfer istasyonuna 200 metre mesafede bulunan proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinin Lefkoşa Caddesi’nde yükseliyor.

Antalya kiralık ve satılık konut fiyat artışında dibi gördü! Ruslar ülkelerine döndü, konut piyasası altüst oldu!

2022 yılında savaştan kaçan Rusların gelişiyle kiralık ve satılık konut fiyat artışında Türkiye'nin zirvesini gören, Antalya, Rusların geri dönüşünün de etkisiyle bu Şubat ayında listenin dibine geriledi. İşte o rakamlar...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Satılık konut fiyatları artış trendinde!

sahibinden'in verilerine göre, kasım ayında Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde ortalama satılık konut fiyatlarında artış sürdü. 

Türkiye genelinde satılık konut fiyatlarında artış devam ediyor!

Sahibinden tarafından Eylül Ayı Emlak Endeksi sonuçları yayınlandı. Endekse göre Türkiye genelinde ve üç büyükşehirde satılık konut fiyatlarında artış sürerken, konutların ortalama satış süresi düştü.

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları!

İdeal Ofis İzmir satılık ofis fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. İzmir'de hayata geçirilen İdeal Ofis projesi zemin + 7 kat olarak planlandı...

Dap Teras Kule satılık ofis!

Dap Teras Kule satılık ofis fiyatları 352 bin TL'den başlıyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule'de 364 daire, 25 ofis ve 11 mağaza mevcut.

Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis!

İstanbul Anadolu Yakası'nda Beylerbeyi'nde inşa edilen Ege Yapı Beylerbeyi Ofisleri 2017 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Ege Yapı Beylerbeyi satılık ofis fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi.

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

Ofis Artı satılık daire Haberi

Ofis Artı satılık daire

Ofis Artı projesi 53 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 46 ofis ve 7 mağaza bulunuyor.Ayrıca projede 150 araçlık kapalı 36 araçlık açık otopark yer alıyor.


Ofis Artı projesinde 3 adet yolcu, 1 adet acil durum asansörü ile katlardaki zaman kaybı azaltma hedefleniyor.


Ofis Artı projesi 10 kattan ve çatı arası katından oluşuyor. Bursaray Nilüfer istasyonuna 200 metre mesafede bulunan proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinin Lefkoşa Caddesi’nde yükseliyor.



Ofis Artı Bursa iletişim

Adres:Konak Mah. Lefkoşe Cad. No: 10 Nilüfer / BURSA

Tel:(0224)452 8 452 

Web:[email protected] 

Tülay...