17 / 05 / 2024

ofis satışında lokasyonun önemi

ofis satışında lokasyonun önemi

2017 yılında doğru lokasyondaki ofisler satıldı. Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, 2017'de ofis piyasasında yaşanan durgunluğun yatırımların yavaşlamasından kaynaklandığını söyledi. 

Ofis pazarında kiralama talebi artacak!

Ofis pazarında pazarlık usulüyle satış dönemi başladı. Buna göre, avantajlı kiralama paketleri sunabilen mal sahiplerinin ofis alanları daha hızlı kiralanıyor.

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

GYODER 20 yıl vade kampanyasıyla 3 bin 400 konut, 185 ofis satıldı!

‘Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu’ GYODER, ikinci ‘Güç Birliği’ kampanyası ile sektöre ivme kazandırdı. 20 yıl vade, düşük faiz kampanyası kapsamında, toplam 3 bin 400 konut, 185 ofis satışı yapıldı ve yaklaşık 3.3 milyar TL’lik ciro elde edildi.

Ofis pazarında kiralama ve satış hızı azaldı!

Son yıllarda en fazla yatırım çeken alanların başında gelen Türkiye ofis pazarında kiralama ve satış talepleri azaldı. 2015 yılında toplam 327 bin m2 olan işlem sayısı 2016 yılında azalarak 202 bin m2’ye düştü.

Gayrimenkul satışında vergilere dikkat!

Para dergisi yazarı Yeminli Mali Müşavir Talha Apak, bu haftaki yazısında gayrimenkul satışında vergilerin ihmaline dikkat çekti. İşte Talya Apak'ın o yazısı...

Trabzon yabancılara konut satışında 4.sırada!

TÜİK verilerine göre Temmuz ayında yabancılara konut satışında Trabzon, İstanbul, Antalya ve Aydın'ın ardından 4. sırada yer aldı.

Yabancıya konut satışında Ruslar zirvede!

Ruslar, uçak krizi nedeniyle ilişkilerin düzelmeye başlaması ile konut satışında ikinci sıraya yükseldi. İnşaat Müteahhitleri Derneği Antalya Şube Başkanı Deniz Karataş, Ruslara yönelik konut satışının da yüzde 90 azaldığını söyledi.

Türkiye konut satışında istikrarlı!

TÜRKİYE, konut satışında istikrar gösteriyor.İzmir Ekonomi Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Yetkiner, Türkiye’de konut alım davranışlarının Ocak 2013’ten bu yana istikrarlı bir seyir izlediğini belirtti.

Yabancılara gayrimenkul satışında dikkat edilmesi gerekenler!

Zingat.com, yabancı yatırımcıların Türkiye’de gayrimenkul yatırımlarının artış göstermesi üzerine, yabancı yatırımcılara emlak satışında dikkat edilmesi gereken hususları açıkladı.

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları!

Bayrampaşa Axis İstanbul Ofis satış fiyatları 344 bin dolardan başlıyor. Axis İstanbul projesinde ofisler bu yıl Ağustos'ta teslim ediliyor...

Gayrimenkul satışında gelir vergisi nasıl olacak?

Değer artış kazancı vergisinin de yer aldığı Gelir Vergisi Kanunu Tasarısı için çalışmalar devam ediyor. Peki, yeni Gelir Vergisi Kanun Tasarısı ile neler değişecek? Gayrimenkul satışında gelir vergisi nasıl olacak?

Gayrimenkul satışında elde edilen kazancın vergilendirilmesi nasıl yapılır?

Hürses Gazetesi'nin yazarlarından Bağımsız Denetçi Talha Apak bugünkü yazısında gayrimenkul satışında elde edilen kazancın vergilendirmesini kaleme aldı. İşte Talha Apak'ın o yazısı..

Gayrimenkul satışında nasıl daha az vergi ödenir?

Milliyet Gazetesi'nde yazan Yeminli Mali Müşavir Şahin Kamacı bugünkü yazısında gayrimenkul satışında ödenen vergiden bahsetti. İşte Şahin Kamacı'nın o yazısı...

ofis satışında lokasyonun önemi Haberi

ofis satışında lokasyonun önemi

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir doğru lokasyonda geliştirilen ofislerin ise satıldığını vurguladı.  Akdemir,ofis piyasasında yaşanan durgunluğun, yatırımların yavaşlamasının yanı sıra projelerin firmaların ihtiyaçlarına uygun geliştirilmemesinden kaynaklandığını belirtti. 


Business İstanbul‘un Türkiye'nin en büyük ofis projesini olduğunu ve ihtiyaca yönelik geliştirdikleri için firma olarak başarılı bir yıl geçirdiklerini söyleyen Akdemir, ilk etaptaki 500 bağımsız ofisin 490‘ının satışını tamamladıklarını açıkladı. 

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, 2017 yılında satışı yapılan ofislere bakıldığında tamamının doğru lokasyonlarda olduğunu ifade etti. 

İstanbul Göztepe E–5 üstündeki özel lokasyonu ile Business İstanbul‘un öne çıktığını vurgulayan Akdemir, sadece lokasyonun da yetmediğini bina içinde hızlı ulaşım sağlayan asansör sisteminin yeterli sayıda olması, ihtiyaçları tam kapasite karşılayacak düzeyde otopark alanına yer verilmesi ve düşük aidat imkanının diğer kriterler olduğunu...