28 / 04 / 2024

ofis stoğunda artış

ofis stoğunda artış

Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı 2015 Üçüncü Çeyrek Raporu” yayınlandı.

ABD'de ofis boşluklarının rekor seviyelere çıkması endişeleri artırdı!

Pandemiyle hayatımıza giren uzaktan çalışma modelinin yaygınlaşması, ABD'de ofis boşluklarını da rekor seviyelere çıkarırken yaşanan bu durum da endişeleri artırdı.

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Bayraktar açıkladı: Et ve süt fiyatlarına zam gelebilir!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan sonunda market fiyatlarında 39 ürünün 30'unda artış, 9'unda ise düşüşlerin olduğunu söyledi ve et ve süt fiyatlarında artışların görülebileceğini belirtti.

Ofis kiralarında yüzde 15 artış bekleniyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ofis kiralarında 2021 yılının son çeyreğinde geçtiğimiz seneye göre yüzde 15 artış bekleniyor.

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

Artaş İnşaat İstanbul’da konut projelerine odaklandı!

İstanbul’da sayısız konut projelerini hayata geçiren Artaş İnşaat, kent genelinde 500 metrekarelik arsa stoğunda yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. 

Artık AVM yapılmaz 'uydu ofis'ler geliyor!

Avi Alkaş, "Türkiye’de bu koşullarda artık kolay kolay AVM yapılamaz" diyor. Alkaş, ofis şirketlerinin ‘Benim 5-7 bin metrekare alanım var. Bunun yarısını kullanacağım. Önümüzdeki 6-8 ay siz bunun kalan yarısını işletir misiniz’ şeklinde taleplerinin olduğunu söylüyor...

Hazır ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler!

Türkiye’de ofis sektörü her geçen gün büyüyor. Ofis kiralarındaki artış ile birçok şirket hazır ofislere yöneldi. Endless Offices Genel Müdürü Gökmen Özdemir, hazır ofis kiralarken dikkat edilmesi gerekenler hakkında açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin dönüşümde öncelikli alanları yeniden belirlensin!

Türkiye'nin yapı stoğunda büyük sorunlar var. Kentlerin değişimi olarak görülmesi gereken bu fırsat bu sefer de iyi kullanılmıyor. Türkiye’nin önceliklerini yeniden belirlemesi gerekiyor.

Ofis kiralamaları yüzde 62,05 artış gösterdi!

Ofis, perakende, sanayi ve lojistik sektörlerine yönelik hazırlanan ‘Türkiye Pazar Analizleri 'Üçüncü Çeyrek Raporu', ekonomik olarak toparlanma sürecine girildiğinin müjdesini verdi. Bu dönemde İstanbul’da metrekare bazında ofis kiralamaları yılın ikinci çeyreğine göre yüzde 62,05 artış gösterdi...

İstanbul’da ofis kiralamaları üçüncü çeyrekte önemli artış gösterdi!

İstanbul’da metrekare bazında ofis kiralamaları 2019 üçüncü çeyrekte, yılın ikinci çeyreğine göre yüzde 62,05 artış gösterdi. Üçüncü çeyrekte kiralamaların yüzde 33,56’sı Anadolu yakasında, diğer kısmı ise Avrupa yakasında gerçekleşti....

Verimliliği artıran firmalardan ilginç ofis tasarımları!

Çalışanların verimini artırmak isteyen firmalar çok ilginç ofis tasarımlarına imza atıyor. İşte farklılıklarıyla şaşırtan ofisler...

İstanbul'da ofis kiraları artıyor!

Colliers Internationel Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2019 İlk Yarı Raporu'na göre, İstanbul'da ofis kiralarında TL bazında yaşanan artış 2019 yılı ilk yarı itibariyle de devam ediyor...

ofis stoğunda artış Haberi

ofis stoğunda artış

Ticari gayrimenkul sektörünün “ofis” alanında, aracılık ve danışmanlık hizmeti veren Propin Property Investment Consultancy’nin üç ayda bir periyodik olarak hazırladığı “İstanbul Ofis Pazarı 2015 Üçüncü Çeyrek Raporu” yayınlandı.  Rapor Temmuz, Ağustos, Eylül aylarında ofis pazarında yaşanan değişimleri ve Propin’in gelecek dönemler için öngörülerini kapsıyor. 


İstanbul Ofis Pazarı 2015 üçüncü çeyrekte artan ofis stoku belirleyici oldu.  


Propin hazırladığı raporda, İstanbul Ofis Pazarı’nın, 2015 üçüncü çeyrek dönemini durağan geçirdiğini iletti. Haziran 2015’teki Genel Seçim sonuçlarına göre koalisyon hükümeti kurulamaması ve alınan erken seçim kararı önemli rol oynadığını belirtti. Siyasi belirsizliklerin yanı sıra ekonomik belirsizliklerin de etkilediği pazarda çok büyük alanlı ofis kiralamalarının gözlenmediğine dikkat çekildi. Raporda ayrıca, Pazarda, 2015 üçüncü çeyrekte kurumsal kiralama ve satın almalar yerine, daha çok stoka eklenen ofis...