03 / 05 / 2024

ofis tasarımında dikkat edilmesi gerekenler

ofis tasarımında dikkat edilmesi gerekenler

Haftanın Gayrimenkul Notları'nda yazan ve Cushman & Wakefield Ortağı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olan Tuğra Gönden ofislerin tasarımından bahsetti. Gönden; 'Yeni ofisler, yeni iş düzenine göre tasarlanmalı' dedi...

Gayrimenkul alım satımında dikkat! Yanlış beyan verenler yandı! Cezası büyük...

Gayrimenkul alım satımında Gelir İdaresi tarafından alınan vergi beyanı konusunda yanlış beyanda bulunanlarda vergi kaçırmayla ilgili bir çalışma başlatıldı.

Temettü yatırımında bu iki analize aman dikkat!

Son zamanlarda temettü yatırımı ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki temettü yatırımında nelere dikkat edilmeli? Piyasa analisti Umut Demir, X sosyal medya hesabında 2 analize dikkat çekti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Nda Tasarım Mimarlık Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Demirhan Arıcı ve Yasin Arıcı ortaklığında kuruldu.

Arsa yatırımında nelere dikkat edilmelidir?

Arsa yatırımı, belirli süreçlerden oluşur. Bu yatırım süreci için üç evre söz konusudur. Bu evrelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler nedir? İşte arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli detaylar...

Şık tasarımı ve yüksek teknolojik özellikleri ile Kia Sportage 2023'ün en dikkat çekeni oldu

Kia Sportage'ın en büyük özelliklerinden biri, şık ve modern tasarımıdır. Sportage, dinamik hatları, büyük ızgara ve LED farlarıyla dikkat çeker. Bu özellikleri sayesinde, Sportage, otomobil severler tarafından tercih edilen bir SUV haline gelmiştir. Peki Kia Sportage 10 Mayıs 2023 fiyat listesi ned

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

OnePlus Nord Watch hakkında sızdırılan bilgiler dikkat çekti. Akıllı saatin neredeyse tüm detayları ortaya çıktı. Henüz resmi tanıtımı yapılmayan OnePlus Nord Watch'un özellikleri, tasarımı ve hatta fiyatı dahi şimdiden ortaya çıkmış oldu.

Peugeot 208 ve SUV 2008'in kabini yeni vites tasarımına kavuşacak! İşte dikkat çeken detaylar

Fransız otomobil devi Peugeot ilgi gören modelleri 208 ve SUV modeli 2008'in iç tasarımında yenilikçi bir çizgiyle değişime gidiyor.  Peugeot 3D i-Cockpit ortamına uyum sağlayan yeni vites tasarımında hangi düğme ne işe yarıyor açıklandı.

Hazır bina alımında dikkat çeken detay!

İndirimli Kurumlar Vergisi uygulaması 2009'dan bu güne uygulanmakta olan bir vergi uygulaması olmasına rağmen birçok konuda tereddütleri giderilemedi. Hazır bina alımında da bu tereddütler sürüyor...

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği Kapsamında Yapılacak Tasarım Gözetimi ve Kontrolü Hizmetlerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31371 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Arsa ve arazi yatırımı yapacaklar dikkat!

Pandemi döneminin etkisiyle gözler bir kez daha arsa ve arazi yatırımına çevrildi. İşte arsa ve arazi yatırımında dikkat edilmesi gerekenler...

Mod Tasarım'dan 4 milyon TL’lik ofis ve müşteri deneyimi!

Yenilikçi ve modern yaklaşımı ile her gün gelişmekte olan dünyada ofislere nitelik kazandırarak insan odaklı tasarımları ile sektörün yön belirleyici firmaları arasında yer alan Mod Tasarım; Ofiste Her Şey'i 2021 yılında hizmete açacak. 

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ!

Bina İnşaatlarında Kullanılacak Ahşap ve Metal Esaslı Kalıpların ve Taşıyıcı Kalıp İskelelerinin Tasarım, Hesap ve Yapım Esasları Hakkında Tebliğ bugünkü 31296 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

ofis tasarımında dikkat edilmesi gerekenler Haberi

ofis tasarımında dikkat edilmesi gerekenler

Cushman & Wakefield Ortağı ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olan Tuğra Gönden Haftanın Gayrimenkul Notları'nda yeni ofislerin tasarımından bahsederek, nasıl tasarlanması gerektiğini yazdı.



Günümüzde yeni teknolojilerin gelişimi, demografik değişim, ekonominin gidişatı, değişen iş-yaşam dengesi, şirketlerin farklılaşan organizasyon yapıları ve nitelikli ofis binaların arzı gibi çok sayıda faktör, nasıl bir ortamda ve ne şekilde çalıştığımızı etkileyen trendler arasında yer almakta. 

Şüphesiz teknolojinin hızlı gelişimi ve bilhassa demografik değişimin getirdiği jenerasyon farkı, çalışmanın doğasını da değiştiriyor. Örneğin akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazların hızla gelişmesi sayesinde ofis dışında da verimden ödün verilmeden çalışma modelleri oluşturulabiliyor.

Bir ofis çalışanının olağan çalışma gününü göz önünde bulundurduğumuzda, çalışanın ofiste veya ofis dışında toplantıda veya seyahat halinde olduğunu görebiliriz. Henüz, evden çalışma modelleri Türkiye’de çok yaygın...