20 / 05 / 2024

Ofis Tekin’in Genel Müdürü Cemal Tekin

Ofis Tekin’in Genel Müdürü Cemal Tekin

Yaşamın önemli bölümünün geçtiği ofisler sıcak ve yaratıcı ortamlar sağlayan yeni tarzlara dönüşüyor...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Togg T10X'in siparişleri 20 Ocak’ta başlayacak...

Togg, T10X akıllı cihazı için genel sipariş dönemini 20 Ocak'ta başlatacağını açıkladı. Marka, T10X için Togg’un mobil uygulaması Trumore üzerinden de sipariş verilebileceği kaydedildi.

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

Yasin Temel, Deniz GYO Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yasin Temel'in genel müdür yardımcısı atanması hakkında KAP'ta açıklama yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Mesut Huriel, Kiler GYO Genel Müdürü oldu! 

Kiler GYO tarafından KAP'a yapılan açıklamada Mesut Huriel'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildiği belirtildi. İşte ayrıntılar...

BMW X1'in ocak ayı fiyatı belli oldu! BMW X1 ne kadar? İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

BMW X1'in ocak ayı fiyatları belli oldu. Peki BMW X1'in genel özellikleri neler? BMW X1'in fiyatı kaç TL? İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? 

Enflasyon rakamlarının  3 Ocak 2023 tarihinde açıklanmasıyla birlikte iş yerleri ve ofis için kira artış oranları da belli oldu. Peki, Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

BMW X1'in fiyatı ne kadar? BMW X1 özellikleri neler? İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

BMW X1'in aralık ayı fiyatları açıklandı. Peki BMW X1'in genel özellikleri neler? BMW X1'in fiyatı ne kadar? İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi...

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Saldıray Sökmen, Atakule GYO Genel Müdürü oldu!

Atakule GYO Genel Müdürü Mehmet Arpacı'nın Genel Müdürlük görevinin 31 Aralık 2021 tarihi itibariyle sona ermesine ve Saldıray Sökmen'in Genel Müdürlük görevine atanmasına karar verildi. 

Asgari Ücret'te Türk-İş'in kırmızı çizgisi 4 bin TL!

Şu ana kadar 2022 yılı asgari ücretinin ne olması gerektiği ile ilgili olarak herhangi bir rakam telaffuz etmeyen Türk-İş'ten konu ile ilgili ilk açıklama geldi. Türk-İş’in Genel Başkanı Ergün Atalay, "Kırmızı çizgimiz 4 bin TL'dir" dedi.

Ofis Tekin’in Genel Müdürü Cemal Tekin Haberi

Ofis Tekin’in Genel Müdürü Cemal Tekin



Ofis ve çalışma mobilyaları tasarlayan önemli firmalardan Ofis Tekin’in Genel Müdürü Cemal Tekin, toplu çalışma ortamı yaratacak büyük toplantı masaları, ekip çalışmalarına olanak sağlayan ergonomik ve rahat çalışma sistemleri ile ilgili ciddi bir taleple karşılaştıklarını kaydetti.


Yurt dışında özellikle de yaratıcılık gerektiren işler için yaygın kullanıma sahip ürünlerin artık ülkemizde de çok rağbet gördüğünü ifade eden Tekin, şöyle devam etti:


“Artık ülkemizde de ofis ortamları, ciddiyetin ve resmiyetin hüküm sürdüğü mekanlar olmanın yerine paylaşımın, üretkenliğin ve başarının sağlanabilmesi için samimi, sıcak atmosferler yaratacak şekilde dizayn ediliyor.”


-Yaratıcılık, motivasyon artıyor-

Tekin, çalışma yerinde kullanılan malzemenin, seçilen eşyaların biçimi ve dokusunun, bu eşyaların yerleşiminin bile çalışanın yaratıcılığı üzerinde büyük etki yarattığının altını çizerek, ‘’Özellikle yaratıcılığın önem taşıdığı meslek gruplarında ekip çalışması, karşılıklı dialoglar, bilgi ve...