05 / 05 / 2024

Oğuzhan Yıldırım anaokulu antalya

Oğuzhan Yıldırım anaokulu antalya

Şarkıcı Gülben Ergen'in başkanı olduğu derneğin katkılarıyla, 2 derslikli anaokulu açıldı Okula, geçen yıl trafik kazasında hayatını kaybeden 11. sınıf öğrencisi Oğuzhan Yıldırım'ın ismi verildi.

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Bursa Yıldırım'daki 7 mahalle dönüşecek!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte o haber...

İlhami Yıldırım Ordu Fatsa'da anaokulu yaptırıyor!

Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları ve Binali Yıldırım’ın kardeşi İstanbul Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım ortak yürüttüğü Fatsa anaokulu projesinde ilk kazma vuruldu.

Yıldırım’ın altın çağı başlıyor!

A Gazete köşe yazarı Mehmet Çetinkaya bugünkü yazısında Bursa Yıldırım'ın kentsel dönüşüm sürecini değerlendirdi. İşte o yazı...

Bursa Yıldırım 'da yeni bir şehir doğuyor!

Bursa Haber Gazetesi'nin köşe yazarı İlhami Yıldız Yıldırım'daki değişime değindi. İşte o yazı...

Yıldırım Holding'in Dilovası'ndaki lise inşaatına engel mi olunuyor?

Özgür Kocaeli Gazetesi'nin yazarlarından Ahmet Serimer bugünkü yazısında Yıldırım Holding'nin Dilovası'nda yaptırdığı meslek lisesinin inşaatındaki sorunları ele aldı. İşte Ahmet Serimer'in o yazısı..

Bursa Yıldırım'daki dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. Bursa'da Meydan Gazetesi Köşe Yazarı Ercan Akyıldız bugünkü yazısında bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı...

Yıldırım'ın kaderini kentsel dönüşüm değiştirecek!

Gazete Bursa'nın köşe yazarlarından Muharrem Karabulut bugünkü yazısında Yıldırım'daki kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. İşte Muharrem Karabulut'un o yazısı..

Bursa Yıldırım'da imar planları yetersiz mi?

Bursa Haber Gazetesi'nin yazarlarından Yunis Can Topaktaş bugünkü yazısında Bursa Yıldırım'daki imar planlarının yetersizliğinden bahsetti. İşte Yunis Can Topaktaş'ın o yazısı..

Oğuzhan Yıldırım anaokulu antalya Haberi

Oğuzhan Yıldırım anaokulu antalya

Şarkıcı Gülben Ergen'in başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneğinin katkılarıyla yaptırılan 28. anaokulu, Antalya'da açıldı.


Konyaaltı ilçesi Cahit Ünver İlk ve Ortaokulu bahçesinde, hayırsever Şadiye ve Okay Yıldırım çiftinin geçen yıl trafik kazasında 17 yaşında hayatını kaybeden 11. sınıf öğrencisi oğulları Oğuzhan Yıldırım adına yaptırdıkları okulun açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.


İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in de katıldığı törende, Gülben Ergen sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Vatandaşlar, Ergen'i yakından görüp, cep telefonuyla fotoğraf çekebilmek için adeta birbiriyle yarıştı.


Gülben Ergen, burada yaptığı konuşmada, dernek olarak Antalya'da 2'nci, Türkiye genelinde 28'inci anaokulunu açtıklarını söyledi.


Derneğin 29'uncu anaokulunun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Ankara'da açılacağını belirten Ergen, ardından sırasıyla Ağrı ve Uşak'a yeni anaokulu kazandıracaklarını bildirdi.


Ergen, "Uzun zamandır sözünü...