21 / 05 / 2024

Okan Güleray

Okan Güleray

Güleray Tekstil Turizm İnşaat ve İthalat Sanayi Limited Şirketi, Okan Güleray tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de Beyoğlu, Hacımimi Mahallesi, Boğzakesen Caddesi'nde kuruldu.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz İstanbul'un en riskli yerlerini açıkladı! Depremde ilk önce buralar etkilenecek!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Okan Tüysüz, en riskli 2 fayı ve İstanbul'un depremde daha fazla zarar görecek yerlerini sıraladı.

Prof. Dr. Görür ve Prof. Dr. Tüysüz'den Malatya depremleriyle ilgili çarpıcı açıklama: 6'nın üzerinde deprem üretebilir!

Malatya'da, dün akşam üstü arka arkaya meydana gelen depremlerden sonra iki yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Okan Tüysüz, önemli paylaşımlar yaptı. İşte o açıklamalar...

Hatay'da 4.8'lik deprem oldu, Prof. Dr. Okan Tüysüz resmen uyardı: En az 6 şiddetinde deprem bekliyoruz! 

AFAD, Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde saat 05.32 sıralarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Prof. Dr. Okan Tüysüz, yeni uyarıları gündeme getirdi. İşte ayrıntılar...

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Comtelix Danışmanlık Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çolak ve Fehmi Okan Gürer ortaklığında kuruldu.

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Ölüm aylığı alanların haklarını kaybetmemesi için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Akşam gazetesinden Okan Güray Bülbül dikkat edilmesi gereken konuları köşesine taşıdı. İşte detaylar...

Prof. Dr. Okan Tüysüz: Deprem beklenen kentlerde bu asla yapılmamalı!

Jeoloji yüksek mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, sosyal medyada sıkça deprem uyarıları ve tavsiyeleri paylaşan bir isim olarak dikkat çekiyor. Son ABD depremini örnek göstererek, Tüysüz çarpıcı bir hatırlatmada bulundu. İşte, Okan Tüysüz'ün depremle ilgili yorumları...

Otomotiv sektörü İstanbul depremine hazır mı? Depremde kaç otomobil hasar görecek?

Yaşadığımız büyük afet sonrasında İstanbul depremi yeniden gündem oldu. Aşin otomobil Genel Müdürü Okan Erdem dikkatleri beklenen depreme çekerken otomobil sahiplerini ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı.

SGK’dan gelen bu mesaja dikkat! Acilen göz atmak gerekiyor!

Akşam gazetesi köşe yazarı Okan Güray Bülbül, 15 Ocak 2023 tarihli yazısında, SGK’dan işçiye gelebilecek “ücretiniz düştü” mesajına ilişkin uyarıda bulundu.

AKP'ye yakın yazardan flaş EYT iddiası!

AK Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen Akşam gazetesi yazarı Okan Güray Bülbül, işverenlerin EYT hazırlığına başlamaları gerektiğini söyledi.

Moneygrup İnşaat Ayakkabı Kağıt Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moneygrup İnşaat Ayakkabı Kağıt Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Okan Güngör tarafından kuruldu.

Limak Holding'in acı günü! Yağız Mert Erkmen vefat etti!

Limak Holding'te uzun yıllar Genel Müdürlük görevi üstlenen Okan Erkmen'in oğlu Yağız Mert Erkmen hayatını kaybetti.

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Akyüz tarafından kuruldu.

Edirne Keşan'daki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündeminde!

Edirne'nin Keşan ilçesindeki TOKİ konutlarının akıbeti Meclis gündemine taşındı. CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Okan Güleray Haberi

Okan Güleray
Güleray Tekstil Turizm İnşaat ve İthalat Sanayi Limited Şirketi, Okan Güleray tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de kuruldu. 


Güleray Tekstil Turizm İnşaat ve İthalat Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1- a.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir...