21 / 05 / 2024

Okan Yalabıkın evi

Okan Yalabıkın evi

İki sezon Pargalı İbrahim Paşa’yı canlandırdığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisine geçen sezon veda eden Okan Yalabık ‘ev’lendi. Oyuncunun Sarıyer Uskumruköy’de gözlerden uzakta ve yeşillikler içinde 1.5 milyon dolara iki katlı villa yaptırdığı öğrenildi..

Putin'in hava savunma sistemi ile korunan kır evi ortaya çıktı!

Rusya Devlet Başkanı Putin ve eski jimnastikçi kız arkadaşı Kabaeva'nın birlikte tatil yaptığı iddia edilen ve hava savunma sistemiyle korunan kır evi ortaya çıktı.

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Bakan Özhaseki: Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi hızla yükseliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 24 bin 977 afet konutu ve köy evi inşaatlarının hızla yükselmeye devam ettiğini açıkladı.

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'deprem bölgesinde inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu' duyurdu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2020 yılında yaşanan İzmir depreminin ardından başlatılan konut ve köy evi inşaatı çalışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, deprem bölgesinde inşa edilen konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyledi.

Bakan Kirişci açıkladı! Adana'da 1900 konut, 7 köy evi inşa edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci yaptığı açıklamada Adana'da hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, Adana'da 1900 konut, 7 köy evi yapılacağını söyledi.

Brezilya Devlet Başkanı’nın 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi! İşte ayrıntılar...

Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro'nun 50'yi aşkın evi nakit olarak aldığı belirlendi. İşte Jair Bolsonaro'nun konuyla ilgili o açıklaması...

Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldı!

Şarkıcı Ayla Çelik Artvin'den köy evi aldığını dile getirdi. Çelik köy evine tadilat yaptıracak.

Alp Kırşan Bodrum'dan köy evi aldı!

Bodrum'a taşınan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan, Bodrum'da köy evi satın aldı. Kırşan, köy evi için 1 milyon TL ödedi.

İran Hürmüzgan'daki depremde 80 köy evi hasar gördü!

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı!

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian'ın sevgilisi Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı.

Okan Yalabıkın evi Haberi

Okan Yalabıkın evi


Muhteşem Yüzyıl’ın Pargalı İbrahim Paşa’sı Okan Yalabık yatırımını gayrimenkule yapıyor. Oyuncunun Sarıyer Uskumruköy’de gözlerden uzakta ve yeşillikler içinde 1.5 milyon dolara iki katlı villa yaptırdığı öğrenildi..


Villayla ilgileniyor... 


Yalabık’ın ekranlardan uzak kalmasının ve teklifleri kabul etmemesinin nedeninin bu olduğu söyleniyor. Okan Yalabık, bütün işlerini askıya alarak villanının yapımıyla...