04 / 05 / 2024

Okay Memiş deprem

Okay Memiş deprem

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

AFAD Başkanı duyurdu: 42 bin konut yıl sonuna kadar teslim edilecek!

AFAD Başkanı Okay Memiş, inşası devam eden 200 bin konuttan 42 bin 46'i hak sahiplerine yıl sonuna kadar teslim edileceğini duyurdu. Ayrıca Okay Memiş, 337 bin 204 haneye kira yardımı yapıldığını açıkladı.

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

Piyasa Kahini İslam Memiş altın ve dolarda büyük deprem için tarih verdi! Bunlar daha rekor değil

Piyasa Kahini İslam Memiş, altın ve dolarda büyük deprem için tarih vererek son günlerde görülen rakamların rekor olmadığını söyledi. 

İstanbul'da hangi hastanelerde deprem izolatörü var? Uzmanından açıklama geldi! İşte bu hastaneler depreme dayanıklı! 

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Memişoğlu İstanbul'da deprem izolatörü olan hastaneleri açıkladı. Peki hangi hastaneler depreme daha dayanıklı? 

Piyasalarda deprem etkisi! İslam Memiş arka arkaya açıkladı ve herkesi uyardı! 

Uzun zamandır gerileme potasında olan  kripto paralar yukarı yönlü harekete geçti. Çıkışlar sonrası vatandaşlar 'Kripto paralar çıkmayı sürdürecek mi?  Altın ücretleri düşecek mi, yükselecek mi?' sorusunu araştırırken altın dehası Uzmanı İslam Memiş'ten yeni ikazlar geldi.

DASK için 640 bin TL ödeme! İslam Memiş , Zorunlu Deprem Sigortasına dair bilinmeyenleri anlattı!

DASK 11 kentte meydana gelen depremden sonra yeniden gündeme geldi. Bu konuda Piyasa uzmanı İslam Memiş, bilinmeyenleri anlattı. İşte detaylar!

İslam Memiş deprem tablosunu çizdi! Deprem Türkiye ekonomisini nasıl etkileyecek?

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, depremin uzun vadede etkilerine dair değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar!

Dolar için korkutan senaryo gün yüzüne çıktı! Dolarda resmen deprem olacak! Tarih net, rakam belli! Hemen bakın

Altın ve piyasa Kahini İslam Memiş, dolar için korkutan senaryoyu açıkladı. Dolarda resmen deprem olacak! Tarih net, rakam belli! Hemen bakın...

Dolarda deprem etkisi yaratacak tahmin! Yere çakılmadan elinizdeki 1 doların kıymetini bilin! İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar hakkında deprem etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Dolar kurunda deprem! İslam Memiş’ten yatırımcıları şaşırtan dolar tahmini! İşte detaylar!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, katıldığı programda dolar/TL kurunun gelecek aylarda nasıl şekilleneceğine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Altında büyük deprem! Altın 1 ay sonra bu rakamı görecek! Her tahmini tek tek tutan İslam Memiş'ten son dakika tahmini!

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken piyasa kahini İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına 'acil' uyarı geldi. İslam Memiş yaptığı açıklamada altının zirveye ulaşacağı tarihi net olarak açıkladı. Hemen bakın...

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten deprem açıklaması!

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'da meydana gelen depremde birkaç köyde yıkım ihbarı aldıklarını belirtti.

Bingöl'de 31 az hasarlı, 53 ağır hasarlı konut tespit edildi!

Erzurum Valisi Okay Memiş Bingöl depremiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yaptığımız çalışmalarda 31 az hasarlı, 4 orta hasarlı, 53 de ağır hasarlı konut tespit ettik" dedi.

Okay Memiş deprem Haberi

Okay Memiş deprem

Erzurum Valisi Okay Memiş, Erzurum'un Köprüköy ilçesi merkezli 5,1 büyüklüğündeki depremle ilgili bazı açıklamalar yaptı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Vali Memiş, herhangir can kaybının yaşanmadığını, birkaç köyde yıkım olduğu yönünde ihbar aldıklarını belirtti.

Erzurum Valisi Okay Memiş, Anadolu Ajansı muhabirine, depremden hemen sonra Köprüköy ilçesine hareket ettiğini dile getirdi.

Büyükşehir Belediyesi ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin de bölgeye ulaşmaya çalıştığını kaydeden  Okay Memiş konuyla ilgili olarak "Depremde can kaybı yaşanmadı, birkaç köyde yıkım olduğuna ilişkin ihbar var." şeklinde konuştu.
 

İstanbul depremi kapıya...