27 / 04 / 2024

ökba

ökba

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 2014 yılında hazineye 7 milyar 945 milyon 311 bin 165 TL harç geliri aktardığını açıkladı.

Tapuda ölünceye kadar bakma sözleşmesi!

Tapuda ölünceye kadar bakma sözleşmesi bir malın devri karşılığında bir kimsenin ölünceye kadar bakılmasını gerektiren hallerde yapılıyor. Bu işlem devir yapan kişinin ölene kadar bakılıp, beslenip, korunması karşılığında yapılan bir işlemdir...

Depremde zarar gören çiftçilere hayvan desteği!

6 Şubat depremlerinden etkilenen vatandaşlara destek ödemeleri devam ediyor. Bu kapsamda 386 yetiştiriciye 1095 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

İbm Raylı Sistemler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İbm Raylı Sistemler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Bölükbaş tarafından kuruldu.

TOKİ Karaman Bölükbaşı kura çekilişi 11 Aralık'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman Merkez Bölükbaşı projesindeki konutların kura çekilişi 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş'taki depremde zarar gören yetiştiricilere büyükbaş hayvan desteği müjdesi geldi. Paylaşılan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesindeki 40 yetiştiriciye 130 büyükbaş hayvan dağıtıldı.

Çiftçilerin yüzü erken destek ödemeleriyle güldü, gözler şimdi küçükbaş hayvan yetiştiricilerine verilecek ödemede!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Çelik yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bazı tarımsal destek ödemelerinin öne çekilmesine ilişkin açıklamasının tarım sektörü için mutluluk verici olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı'nda 3 milyonun üzerinde küçükbaş kurbanlık satıldı!

TÜDKİYEB Genel Başkanı Nihat Çelik yaptığı açıklamada bu yıl da Kurban Bayramı'nda vatandaşların küçükbaş kurbanlıklara yoğun ilgi gösterdiğini dile getirerek "Ülke genelinde bu sene 3 milyonun üzerinde küçükbaş hayvan kurban edildi." şeklinde konuştu.

Kurbanlık fiyatlarında şok eden düşüş! Fiyatlar resmen dibi gördü!

​​​​​​​Ankara'da Kurban Bayramı'nın üçüncü günü kurbanlık satışını sona erdiren besiciler pazardan ayrılmaya başladı. Bayramın ilk günü küçükbaşların fiyatının 10 bin lira seviyesinde seyrettiğini ifade eden satıcılar fiyatların şu anda 4-5 bin liraya düştüğünü söyledi.

BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu! Küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurbanlık satışı yapan zincir marketler fiyatlarını peş peşe duyurdu. Peki, BİM, A101, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala zincir marketler kurbanlık fiyatlarını duyurdu. Peki, A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yapı İnşaat Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Yılmaz, Selim Bölükbaşı, Süleyman Kuşbucak ve Yunus Atmaca ortaklığında kuruldu.

Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 arttı! Fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Kurban Bayramı kurbanlık fiyatları ve kesim maliyetlerini değerlendirdi. Bu kapsamda, Büyükbaş kurbanlık fiyatları yüzde 140,5 artarken fiyatlar ise 35-145 bin lira arasında değişiyor.

Besicilere 125 bin küçükbaş hayvan dağıtıldı!

Türkiye'de "Köyümde yaşamak için bir 'sürü' nedenim var" projesi kapsamında Van'da şimdiye kadar 1265 besiciye yaklaşık 125 bin koyun dağıtıldığı açıklandı.

CarrefourSA kurbanlık fiyatlarını bir bir açıkladı!  Büyükbaş, küçükbaş, kurbanlık fiyatları ne kadar?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala fiyatlar açıklamaya devam ediyor. Bu kapsamda zincir marketlerde fiyatlarını açıkladı. İşte Carrefoursa kurbanlık fiyat listesi...

ökba Haberi

ökba

 Satış, Bağış, ÖKBA, Taksim, İntikal, İpotek, Konut İpoteği, İpotek Terkini, Cins Tashihi gibi alanlarda toplam 7 milyon 629 bin 498 adet işlem yapıldığını vurgulayan Bakan Güllüce, En fazla harç gelirinin 7 milyar 423 milyon 787 bin 788 TL ile alım - satım işlemlerinde gerçekleştiğini kaydetti.


Tapu’da yapılan yeniliklerin vatandaşı memnun ederken aynı zamanda da hazineye katkı sağladığını belirten Bakan Güllüce, “Tapu’da 2014’de devrim niteliğinde adımlar attık inşallah 2015’te de devam edecek” dedi.


2015 yılında sanal post sistemi kullanılarak kredi kartı ile tapu harç ve döner sermaye ücretlerinin ödenmesine imkan sağlanacağını söyleyen Bakan Güllüce, “Banka ve ATM’lerde sıra beklemeden zaman kaybının azaltılarak, teknolojinin ve güvenliğin sağlanmasını amaçlıyoruz” dedi.


2015 yılına ait projeleri anlatan Bakan İdris Güllüce, şunları söyledi: “E-ipotek ile taşınmaz malikinin...