04 / 05 / 2024

Okluk Koyu çifte yat iskelesi

Okluk Koyu çifte yat iskelesi

Turgut Özal tarafından yaptırılan Okluk Koyu’ndaki konut yerine 300 kişinin konaklayabileceği devlet konut evi yapılıyor. Bölgedeki sahile de yatlar için iki iskele yapılması planlanıyor.

Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binayla ilgili önerge verildi!

Cumhurbaşkanlığının Marmaris Okluk Koyu'nda inşa edilen binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Erbay, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manastır Koyu'ndaki inşaata bölge halkından tepki!

Marmara Adası'nda bulunan Manastır Koyu'nda devam eden inşaat, bölge halkının tepkisine neden oldu. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, söz konusu koydaki inşaatı kaleme aldı.

Marmaris Okluk'taki yazlık sarayın inşaatı tamamlandı!

Marmaris Gökova Körfezi'nde inşa edilen Okluk Koyu'ndaki yazlık sarayın yapımı tamamlandı. Korkusuz Gazetesi köşe yazarlarından Can Ataklı, bugünkü köşe yazısında söz konusu sarayı kaleme aldı.

Kaş Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündeminde!

Antalya'nın Kaş ilçesinde bulunan Hidayet Koyu'ndaki kaçak tesisin yıkılmaması meclis gündemine taşındı. CHP'li Özer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Çifte emlak vergisi dönemi başlıyor!

Yürürlüğe giren yeni vergi ile artık bazı vatandaşlar çifte emlak vergisi ödeyecek. Peki kimler hem emlak vergisi hem de değerli konut kredisi ödeyecek? Ödemeler ne zaman başlıyor ve nereye yapılıyor? İşte tüm merak edilenler...

Martı GYO Ayın Koyu 9 parsel revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Ayın Koyu 9 parsele ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Ünlü çifte şok! Olmayan inşaattan daire sattılar!

Ünlü modacı Tuvana Büyükçınar Demir ve eşinin 2014’te 5 milyon TL ödeyerek ev aldığı Derbent isimli proje hiç başlamadı. Çifte paraları ödenmezken, şirket sahipleri hakkında dolandırıcılık suçundan hapis istemiyle dava açıldı. Şirket sahiplerinin 10 yıla kadar hapis cezası istendi.

Ev'de çifte rekor!

Kamu bankaları tarafından konut kredi faizlerinin düşmesiyle çifte rekor yaşandı. Temmuz'da hem kredili satışta hem toplam satışta tüm zamanların rekoru kırıldı.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Bozcaada Habbele Koyu'ndaki kıyı düzenlemesine tepki!

Bozcaada'nın Habbele Koyu'na iş makineleri girdi. Müdahalenin koya zarar verdiğine dikkat çeken Bozcaada Forum üyeleri olaya tepki gösterdi.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Anzak Koyu'nda toprak kayması!

Çanakkale Savaşları'nın yaşandığı Gelibolu Yarımadası Tarihi Alanı'ndaki Anzak Koyu bölgesinde toprak kayması yaşandı

Okluk Koyu çifte yat iskelesi Haberi

Okluk Koyu çifte yat iskelesi

Marmaris’te 8’inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal tarafından yaptırılan ve yaz tatillerini geçirdiği Okluk Koyu’ndaki mütevazı Cumhurbaşkanlığı konutu yerine, 300 kişinin aynı anda konaklayabileceği nitelikte yaptırılan devlet konuk evi yükselmeye başlarken, sahile de süper ve mega yatlar için iki ayrı iskele yapılmasına karar verildiği ortaya çıktı.



İnşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken Muğla Çevre Platformu (MUÇEP) bünyesinde oluşturulan 14 kişilik Okluk Çalışma Grubu, bölgede geri dönüşü olmayacak zararlara neden olacağı öne sürülen projeyle ilgili kapsamlı araştırma başlattı. MUÇEP üyeleri, yıkılan 230 metrekarelik konut yerine devlet konukevi olarak kullanılmak üzere 300 kişinin aynı anda konaklayabileceği çok sayıda villa ile çok amaçlı bir salon yapılacağını tespit ettiklerini...