30 / 04 / 2024

Okmeydanında 20 kişi tapu aldı

Okmeydanında 20 kişi tapu aldı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra işlemlerini tamamlayan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Düzenlenen tapu töreninde 20 kişiye daha tapusunu verdi.

1938 yılında Çin'de 2 milyon kişi evsiz kaldı! 

Çin'de 1938 yılında, Sarı Nehir'in taşması sonucu meydana gelen selde 2 milyon kişi evsiz kalmış. 

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

Euro ile maaş almak isteyenlere Haziran 2023 müjdesi geldi! Almanya 800 bin işçi alımında o kişilere öncelik verecek!

Euro ile maaş almak isteyenlere Haziran 2023 müjdesi geldi... Almanya 800 bin işçi alımında o kişilere öncelik verecek...

THY’de çalışmak isteyenlere müjde! THY en az 20 bin TL maaşla personel alınacak! 10 bin kişi için başvurular başladı!

THY en az 20 bin TL maaşla personel alımına başlanıldı. Şartları yerine getirenler 10 bin kişi istihdam edilecek. İşte detaylar!

O ilde fahiş kira artışı yapan 42 kişi hakkında soruşturma!

Konya'da, 6 Şubat tarihindeki Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra konut kira tutarlarında fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilmiş olan 42 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı: Binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacak!

TBMM Deprem Komisyonu ve Bayındırlık, İmar Komisyonu CHP Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek İstanbul'da, olası bir depremde binaların yüzde 5'i bile yıkılsa 825 bin kişi enkaz altında kalacağını söyledi.

Aile destek programında yüz binlerce kişi bu detayı atladı! Asla ödeme alamazsınız, bakmanız gerek

Aile destek programında yüz binlerce kişinin ödeme alamamasına bir neden gösterildi. İşte çoğu kişi tarafından bilinmeyen o detay.

Borsada beklenen oldu 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Borsa İstanbul'da manipülasyon yaptıkları iddiasıyla 10 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulurken aynı zamanda bu kişilere işlem yasağı da getirildi. İşte o isimler...

Nijerya'da 3 katlı bina çöktü! 8 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti

Nijerya'da 3 katlı bir bina henüz öğrenilemeyen nedenle çöktü. Çöken binanın enkazı altında kalan 8 kişi hayatını kaybederken 23 kişi enkazdan sağ kurtarıldı.

Kripto para borsasında vatandaşları dolandırdığı iddia edilen 2 kişi için yakalama kararı!

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen "Bitrota" isimli kripto para borsasında mağdur olan vatandaşların şikayetleri üzerine şirket sahibi olan 2 kişi ile ilgili olarak yakalama kararı çıkarttı.

Thodex soruşturmasında 16 kişi adliyeye sevk edildi!

Kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturmada gözaltında olan 16 kişi işlemler için adliyeye sevk edildi.

Thodex soruşturmasında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı. 

Vebitcoin soruşturmasında 4 kişi gözaltına alındı: Şirketin CEO'su, Karadağ'dan vatandaşlık almış!

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kripto para platformu Vebitcoin'e yönelik soruşturmada Muğla'da 4 kişi gözaltına alındı. 

Okmeydanında 20 kişi tapu aldı Haberi

Okmeydanında 20 kişi tapu aldı

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı’nda 50 yıllık tapu sorununu çözdükten sonra işlemlerini tamamlayan hak sahiplerine tapularını vermeye devam ediyor. Başkan Demircan, Avrupa Birliği Eski Bakanı Volkan Bozkır’ın da katılımıyla Beyoğlu Belediyesinde düzenlenen tapu töreninde 20 kişiye daha tapusunu verdi.


50 yıllık tapu sorunu çözülen Okmeydanı’nda vatandaşların yüzü gülüyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, tapu müracaatında bulunup tapu almaya hak kazanan vatandaşlara tapularını tek tek veriyor. Beyoğlu Belediye binasında yapılan törenle 20 vatandaş daha tapusunu almanın mutluluğunu yaşadı. Aile fertleriyle birlikte çoluk çocuk tapusunu almaya gelen vatandaşlara tapularını, Avrupa Birliği Eski Bakanı Volkan Bozkır ve Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan verdi.


Dünyaya örnek olabilecek bir proje


Okmeydanı maketi üzerinden yapılacak projeyi anlatan Başkan Demircan,Okmeydanı’nı dünyaya örnek olabilecek bir şekle getireceklerini...