03 / 05 / 2024

Oktay Öz kentsel dönüşüm

Oktay Öz kentsel dönüşüm

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da yapıldı. Konferansta konuşan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz, ''Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir'' dedi.

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.

Kentsel dönüşümde şaşırtan açıklama: Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız!

Memleket Partisi'nin Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, Ataşehir’in kentsel dönüşümüyle ilgili açıklamalarda bulunarak “Ataşehir'de kentsel dönüşüme karşıyız. Kentsel dönüşüm değil yerinde dönüşüm olması gerekiyor.'' dedi.

Bakan Özhaseki'den dönüşüm çağrısı: Evlerimizi yenilemek zorundayız! Kentsel dönüşüm isteyen herkese kapılarımız açık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu ve parti ayırt etmeksizin kentsel dönüşüm yapmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu söyledi. Özhaseki, deprem bölgesiyle ilgili de konuştu. İşte Bakanın o açıklaması....

Uzman isimden kentsel dönüşüm yorumu! ‘Yüzde 49’a haksızlık oluyor’

Tüketiciler Birliği Derneği Antalya Şube Başkanı Neşet Gündüz, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Gündüz, “Yıkmak için bir kişinin müracaatı yetiyorken yıkıldıktan sonra arazinin nasıl değerleneceği konusunda salt çoğunluğu göstermek bizce yanlış” diye konuştu.

Beyoğlu'nda kentsel dönüşüm hızlanıyor: Emlak Konut GYO da proje geliştirecek!

İstanbul'da olası deprem karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Beyoğlu ilçesinde de tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Yıldız, kentsel dönüşüm çalışmalarının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Emlak Konut ve belediyenin birlikte yapacağını aktardı.

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mor 34 Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Öz tarafından kuruldu.

Azd Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Azd Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Oktay Özçelik  Mesut Özel tarafından kuruldu.

Beşikdüzü kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Trabzon Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ve TOKİ konut teslimlerini anlattı.

Bağdat Caddesi yok satıyor!

Dünyanın sayılı alışveriş caddelerinden Bağdat Caddesi, geçtiğimiz 2 yılda plansız kentsel dönüşüm sebebiyle değer kaybetmişti. Talebin ve fiyatların yeniden yükselişe geçtiği caddede, bu günlerde satılık ve kiralık kıtlığı yaşanıyor. Ne daire bulmak mümkün ne dükkan. 

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Kentsel dönüşüm alt komisyonu kuruldu!

Belediye temsilcileriyle bir araya gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum başkanlığında yaptığımız 'Kentsel dönüşüm istişare toplantısı'nda kararlaştırdığımız alt komisyonumuzu kurduk" dedi...

Depreme karşı güvenli yapılara kentsel dönüşümle kavuşabiliriz!

GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “Topraklarının büyük bir bölümü deprem kuşağında yer alan Türkiye’de, depreme hazırlıklı olmamız için kentsel dönüşüm tek çare. İçinde bulunduğumuz süreçte güvenli ve sağlıklı yapılara hızla kavuşmamız kentsel dönüşümle mümkün" diye konuştu...

Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi'nin iptali istendi!

Trabzon’da Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesin'nin ardından Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi'nin de iptali istendi. Konu Büyükşehir Belediye Meclisinde önümüzdeki günlerde karara bağlanacak.

Oktay Öz kentsel dönüşüm Haberi

Oktay Öz kentsel dönüşüm

Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün Ataşehir Marriott Hotel Asia’da 300'ü aşkın şirketin katılımıyla gerçekleşti. Konferansa konuşmacı olarak katılan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz,  “Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşümün Gerekliliği” başlıklı konuşmasıyla ilgi gördü.

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşmalarından biri sayılan Bosch 6. İnşaat ve Konut Konferansı dün yapıldı. Konferansa konuşmacı olarak katılan By Oktayöz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Öz,  “Deprem Gerçeği ve Kentsel Dönüşümün Gerekliliği” başlıklı konuşma yaptı. 


Konut sektöründe son zamanlarda yaşanan fiyat düşüşlerinin altını çizen Oktay Öz, bu düşüşün ilerleyen zamanlarda devam etmeyeceğini ifade ederek, “Bu düşüşün sürdürülebilir olması mümkün değil. Çünkü maliyetler devamlı artıyor. Demir ve beton fiyatları çok arttı. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm değildir. Artışlar müteahhitlere değil kat...