01 / 08 / 2024

Okyanus kenarındaki evler

Okyanus kenarındaki evler

Okyanus kenarında bir uçurumun kıyısında yer alan evi görünce heyecanlanmamak imkansız! Uçuruma tamamen gömülü biçimde tasarlanan evin üzerinde bir havuz bulunuyor.

Lüks semtlerde 3+1 ev 7 milyon TL'ye aylarca ilanda beklerken, kenar semtte 2-3 milyonluk donatısız evler satılıyor!

Gayrimenkul yatırımında dinamikler sık sık değişiyor. Antalya'da lüks semtlerde 3+1 daire 7 milyon TL'ye aylarca ilanda beklerken, en kenar semtte 2-3 milyon TL'lik donatısız evler hızlıca satılıyor. İşte detaylar...

Bodrum'da hazine arazisine yapılan kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bir inşaat firması deniz kenarındaki hazine arazisine duvar örerek burada inşaat çalışmalarına başlaması üzerine firmaya idari para cezası kesildi. 

1938'de Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'daki arsasını 7 bin liraya satmış!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da Hatıp Çayı kenarındaki arsayı 7 bin liradan  satılığa çıkarmış.

279.900 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz! Hemen bakın! Prefabrik evler ne kadar?

Prefabrik evler son yıllarda konut sektöründe büyük bir ilgi görmektedir. Bu popülerliğin arkasındaki temel nedenlerden biri, prefabrik evlerin ekonomik olmaları ve kısa sürede teslim edilebilmeleridir. Bu nedenle, birçok insan prefabrik evlere yönelmektedir.

Rus ve Ukraynalılar akın etti! Antalya'da kiralar 130 bine çıktı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkenin vatandaşları yaşamak için Antalya'ya gelmeye başladı. Bu göçle birlikte Antalya'da, deniz kenarındaki lüks dairelerin aylık kirası, 100 bin liranın üzerine çıktı. 

Prefabrik evler kışın ısınır mı?

Prefabrik evler uygun fiyat aralığındaki konutlardır. Vatandaşlar bu yüzden prefabrik evler için pek çok soru yöneltmektedir. İşte o sorulardan bazıları!

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Seyrantepe 560 Konutları'ndaki boş evler sosyal konut yapılacak mı?

Kağıthane'de 2013'te bitirilip gecekondu tahliyeleri sonrası vatandaşların yerleştirildiği Seyrantepe 560 Konutları'ndaki 343 evin, 8 senedir kullanılmadığı öğrenildi. Bu konutların barınma krizinde öğrenciler gibi ucuz barınma ihtiyacı olanlar için sosyal konut yapılıp yapılmayacağı mevzuata bağlı.

Ekrem İmamoğlu'ndan son dakika Kanal İstanbul paylaşımı! 

Çiftçilerle hasat dağıtımına çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne gönderme yaparak "Birinin aklından kanalın kenarındaki binalar geçer, bizim de aklımızdan sulama kanalları geçiyor"

Deniz kenarındaki konutların fiyat artışı sürecek! 

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hepsiemlak, Haziran 2021 Emlak Endeksi'ni açıkladı. 

İznik Gölü kenarındaki Zeytinyağı Fabrikası mevzuata aykırı inşa edildi iddiası!

Mahkeme, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Evke’nin kızına ait olan İznik Gölü’ne 500 metre uzaklıkta yapılan Zeytinyağı Fabrikası’nın ÇED yönetmeliğine aykırı olduğunu belirtti. 

Kırgızistan'dan çatışmadan etkilenen evler için yardım talebi!

Kırgızistan, AGİT'ten Kırgızistan-Tacikistan sınırındaki çatışmadan etkilenen evler için Avrupa'dan yardım talebinde bulundu. 

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Okyanus kenarındaki evler Haberi

Okyanus kenarındaki evler

Okyanus kenarında bir uçurumun kıyısında yer alan evi görünce heyecanlanmamak imkansız! Uçuruma tamamen gömülü biçimde tasarlanan evin üzerinde bir havuz bulunuyor.


Havuzun altında yer alan yaşam alanları mimari yaratıcılığın sınırlarını zorlarken, evin bir de uçuruma açılan balkonu var. İşte tasarım harikası ev ve ayrıntıları...